Drukwerk op maat duur? Dat is passé... cover

Drukwerk op maat duur? Dat is passé…

Regelmatig horen we van klanten de bezorgdheid dat drukwerk duur is en in tijden als deze wordt de keuze met pijn in ons hart snel gemaakt om dan maar niet meer te investeren in print. Maar heb je dan wel de juiste alternatieven met elkaar vergeleken? De afgelopen jaren hebben wij fel geïnvesteerd in machines die ook maatwerk produceren op kleinere schaal. Deze zijn dus goedkoper dan bijvoorbeeld het traditionele offset drukken bij grotere oplages…

Gebruik witte inkt in plaats van witte foliedruk

Speelde je altijd al met speciale technieken zoals foliedruk, maar wil je dit jaar toch wat op je budget letten? Dan is de witte inkt van onze HP Indigo jouw redding. De indruk van foliedruk heb je niet, maar met witte inkt op een gekleurd papier kan je evengoed gigantisch creatief zijn. En veel meer dan een CMYK-bedrukking kost het niet.

Budgetvriendelijke verpakking drukken

Wil jij je klanten inpakken met een mooie verpakking maar zit het budget wat in de weg? Dan kan een wikkel of sleeve met een opdruk in je huisstijl of een eenvoudige sluitsticker al wonderen doen. Misschien haal je uit de campagne van The Kraken Rum wel inspiratie voor je relatiegeschenken. Of een paar gekke kerstsokken en een stuk chocolade met een wikkel in je huisstijl errond en je hebt al een origineel cadeau!

Wie zei daar dat een kapvorm duur is?

Onze nieuwste snijplotter, de iEcho PK0705 is uitermate geschikt voor kleine oplages van doosjes, kaarten, stickers of ander drukwerk in een speciale vorm. Je bespaart de hoge kost van een kapvorm of de opstartkosten voor lasercut, maar behaalt hetzelfde resultaat.

Digitaal drukwerk vs offset drukwerk

Onze digitale HP Indigo 7900 is een uiterst geschikte machine voor het personaliseren van drukwerk. In vergelijking met het traditionele offset drukwerk bespaar je bij digitaal drukwerk in opstartkost én het aanmaken van drukplaten.

Kijk eens online

Als je offline bij ons bestelt kan je er niet om heen. Eerst maken we voor jou een offerte. Na goedkeuring van de offerte volgt een proefdruk, vervolgens wachten we op jouw goed-voor-druk,… Over dat proces gaat gemakkelijk wel wat tijd en mailverkeer over. En: TIME IS MONEY!

Via ons nieuw gelanceerde platform inkoprint.be sla je deze stappen over. In slechts enkele kliks bereken je eenvoudig zelf je prijs, je laadt meteen je bestanden op en als deze correct zijn opgemaakt, kunnen wij op slechts een half uurtje van onze tijd onze machines laten draaien. Lekker makkelijk! Dankzij de automatisaties valt er van onze kant een servicekost weg, waardoor de prijzen op het platform wat lager zullen liggen.

Budget of niet, je kan dus nog werkelijk alle kanten uit. Ben je op zoek naar een verrassende binnenkomer voor Kerst of Nieuwjaar? Contacteer rechtstreeks onze specialisten Kelly en Sarah.