Inspiratie nodig voor je eindejaars
campagne?

Relatiegeschenken voor de feestdagen.

Natuurlijk wens je je klanten en partners elk jaar een fijne kerst en gelukkig Nieuwjaar. Toch kan de manier waarop je dat doet je boodschap extra waarde geven. Een kerstkaart schenken is altijd een goed idee. Een kalender al helemaal. Een tip? Start op tijd met het bedenken van je eindejaarscampagne. Scroll snel verder voor wat inspiratie en advies van onze experts.

Wat zet je in een zakelijke kerstkaart?

Met een zakelijke kerstkaart kan je toch budgetvriendelijk aan je klanten zeggen dat je aan hen denkt. Een vleugje humor of een compliment recht uit het hart van jullie kerst-elf kan wonderen doen. Laat een copywriter mee nadenken over de verwoording en zorg voor een prachtig ontwerp, zodat jouw kaartjes lang op het bureau van je klanten blijven staan.

Een kalender als relatiegeschenk laten drukken

Een absolute klassieker. Tijdens de eindejaarsperiode blijft een gedrukte kalender of weekplanner een winner van jewelste. Zeker als je hem laat personaliseren. In dat geval pronk je 365 dagen lang met je merk aan de muur of op het bureau van je klant.

Welke maten zijn er mogelijk voor een wijndoos?

Wil je je klanten écht omverblazen? Dan is een wijndoos of champagnedoos het neusje van de zalm. Op de mooiste avond van het jaar pronkt ze op de feesttafel van je klant. De kater neemt hij of zij er met plezier bij. Natuurlijk kunnen we dozen maken in alle maten en vormen, maar we hebben ook enkele standaardformaten voor wijndozen beschikbaar. Je kan ze hier downloaden.

Gepersonaliseerde agenda’s

Nieuw jaar, nieuwe start. En misschien ook wel een nieuwe beste vriend die helpt bij je dag- en weekplanning: de papieren agenda is helemaal terug. Laat je hem personaliseren, dan wordt hij helemaal onderdeel van je bedrijfsverhaal. Denk aan je logo of merknaam op de cover. Of laat alle remmen los, ga voor een stijlvol ontwerp met foliedruk en gebruik die gepersonaliseerde agenda vervolgens als relatiegeschenk. Zo sta jij elke dag van het jaar aan de zijde van je klant.

Een geschenkdoos op maat laten maken

Er is niets leuker dan cadeautjes krijgen. Zoek het daarom niet te ver. Verras je klanten met een stukje chocolade of gekke kerstsokken in een op maat gemaakte doos. Zorg voor een unboxing-experience die blijft hangen. Verrassend, origineel én feestelijk. Meer hoeft het soms niet te zijn.