Wil je een hardcover boek laten drukken?

Hardcover boek

Wil je een hardcover boek laten drukken? Leuk! Maar welk materiaal gebruik je voor de cover? En voor het binnenwerk? Welke druktechnieken of bindwijze wil je? Of wens je speciale extraatjes, zoals een leeslint of kleur op snede? Genoeg om over na te denken. Uiteraard hoef je dat niet alleen te doen. Onze experten helpen je met alle keuzes en inspireren je met talloze voorbeelden.

Wat zijn hardcover boeken?

Hardcover boeken drukken

Een hardcover boek is zoals het woord zelf zegt: een boek met een harde kaft. De met garen genaaide bindwijze is het absolute neusje van de zalm en niet voor niets erg populair bij hoogwaardig drukwerk zoals salontafelboeken. Veel heeft te maken met het duurzame karakter van de binding die de levensduur van je hardcover boek opmerkelijk verhoogt.

Kinderboeken drukken

Een kinderboek drukken, is een vak apart. In België – en zelfs Europa – zijn er maar weinig drukkerijen in gespecialiseerd. Wij hebben die expertise wel in huis. Wist je bijvoorbeeld dat je heel wat kanten uit kan met de afwerking van je kinderboek? Met een extra tactiele papiersoort en speciale druktechnieken geven we je verhaal nog meer belevingswaarde!

Receptenboeken drukken

Wil je een stevig kookboek laten drukken dat bestand is tegen vuiltjes uit de keuken? Dan is een hardcover boek hiervoor het meest geschikt. De omslag kunnen we afwasbaar maken en voor een het binnenwerk kiezen we een duurzaam papier voor een lange levensduur.

Kunstboeken drukken

Een kunstboek is niet zomaar een boek. Het is een parel die een schitterend verhaal vertelt. Daarom besteden we er graag extra aandacht aan. Hoe we dat doen? Dat lees je op deze pagina, gemaakt voor kunstenaars zoals jij.

We denken graag
met je mee!

Wil je graag een hardcover boek laten drukken? Contacteer Jesse Marynen, onze specialist in hardcover boeken, of maak een afspraak.

Werkwijze

Behalve die nieuwe huisstijl, zorgen we er ook voor dat je merk gezien wordt, herkend wordt, blijft plakken en aanzet tot aankoop. De experts in onze creatieve studio hebben samen 650 jaar ervaring. Je zal het meteen wel merken.

Aanpak 1

1. Het woord is aan jou

Vertel ons wat je in gedachten hebt. Aangezien elke onderneming anders is, is het in de eerste fase belangrijk dat we elkaar goed leren kennen.

Aanpak 2

2. Inspiratie

We overladen je met inspiratie en maken samen met jou de beste beslissingen voor jouw identiteit.

Aanpak 3

3. Offerte

Is er een klik? Dan maken we voor jou een offerte.

Aanpak 4

4. Productie

Woohoow! Tijd voor het echte werk! Had je altijd al eens in een drukkerij willen rondlopen? Kom dan gerust eens langs tijdens de productie van je drukwerk.

Aanpak 5

5. Uitvoering

Het stopt niet bij “drukken”. Afwerking, levering, verdeling, plaatsing… Je kan het zo gek niet bedenken of we doen het. Jij mag ons A L L E S vragen.