Een huisstijl die je onderneming versterkt

Huisstijldrukwerk

Look no further! Dat er tal van mogelijkheden zijn op vlak van print, hoeven we je niet te vertellen. Het is een kunst dat wij je inspireren met materialen en realisaties die van toepassing zijn op jouw noden. Tijd om onze creativiteit uit de doeken te doen. We laten je huisstijl helemaal tot zijn recht komen door samen met jou op zoek te gaan naar materialen en druktechnieken die jouw onderneming de waarde geven die ze verdient.

Wat kan je allemaal
in een huisstijl vinden?

Visitekaartje

Stel je even voor. Je bent aan het netwerken en je krijgt een visitekaartje uitgereikt. Wat ongemakkelijk als je niets hebt om terug te geven. Het bezit van visitekaartjes ligt aan de basis van elke onderneming. Extra fijn als het visitekaartje de volledige huisstijl compleet maakt.

In deze digitale en vluchtige tijd laat een visitekaartje een des te meer blijvende indruk. Het blijft gemakkelijk in de portefeuille of agenda van je contactpersoon zitten en duikt later weer op. Dat is voor jou een extra moment dat je binnenkomt. Misschien is dát moment wel genoeg voor jouw prospect om de telefoon te nemen en je te contacteren voor een afspraak.

Briefpapier

Wil je stijlvol en professioneel communiceren? Gebruik dan briefpapier in je herkenbare huisstijl voor alle communicatie. Of het nu gaat om offertes, facturen, dagelijkse correspondentie… Stijlvol uitziend briefpapier zorgt voor een hoge graad van professionaliteit en geeft vertrouwen aan iedereen die het ziet.

Vriendelijke groetenkaarten

Wil je een brief of pakketje opsturen naar een klant? Of wil je hen bedanken bij een geplaatste bestelling of gemaakte afspraak? Zorg dan dat je herkenbaar blijft en voeg een vriendelijke groetenkaart toe in je huisstijl.
Enerzijds bespaart het jou werk om nog eens al je contactgegevens te noteren, anderzijds maakt het niet uit wie in het bedrijf jouw pakketje of brief dan zal openen, ze zullen meteen weten wie de afzender is.

Notitieblokken

Wat een warm geschenk. Wie zou er niet blij mee zijn: een nieuw notitieblokje waarop je al je krabbels kwijt kan. Bovendien ligt jouw merk de hele dag lang onder de ooghoeken van jouw relaties. WIN-WIN?

Pen

Krijg je vaak prospecten op bezoek die iets moeten of willen noteren? Wees dan hoffelijk en zorg dat je hen een pen kan aanbieden. Of nog beter, zorg dat je hen een pen in jóuw huisstijl kan aanbieden! Een eerste indruk maak je maar één keer…
We weten allemaal dat de meesten nadien ook zullen vertrekken met deze pen. Maar geen probleem! Zo maken zij namelijk nadien nog gratis reclame voor je door jouw pen op andere plaatsen boven te halen. Hello sneeuwbaleffect!

Offerte- of presentatiemappen

Heb je klanten op bezoek en geef je hen graag een gepersonaliseerd voorstel of offerte? Dan geef je toch niet zomaar een A4 printje mee?
Wil je indruk maken? Zorg voor presentatiemappen in je huisstijl. Zo kunnen zij het voorstel niet alleen netjes meenemen naar huis, maar de map zal ook thuis nog enkele keren in het oog springen van je prospect. Blijf je top-of-mind? Dan mag je binnen de kortste keren een afspraak of bestelling verwachten, beloofd!

We denken graag
met je mee!

Contacteer Kelly Andriessen, onze specialist in huisstijldrukwerk,
of maak een afspraak.

Werkwijze

Behalve die nieuwe huisstijl, zorgen we er ook voor dat je merk gezien wordt, herkend wordt, blijft plakken en aanzet tot aankoop. De experts in onze creatieve studio hebben samen 650 jaar ervaring. Je zal het meteen wel merken.

Aanpak 1

1. Het woord is aan jou

Vertel ons wat je in gedachten hebt. Aangezien elke onderneming anders is, is het in de eerste fase belangrijk dat we elkaar goed leren kennen.

Aanpak 2

2. Inspiratie

We overladen je met inspiratie en maken samen met jou de beste beslissingen voor jouw identiteit.

Aanpak 3

3. Offerte

Is er een klik? Dan maken we voor jou een offerte.

Aanpak 4

4. Productie

Woohoow! Tijd voor het echte werk! Had je altijd al eens in een drukkerij willen rondlopen? Kom dan gerust eens langs tijdens de productie van je drukwerk.

Aanpak 5

5. Uitvoering

Het stopt niet bij “drukken”. Afwerking, levering, verdeling, plaatsing… Je kan het zo gek niet bedenken of we doen het. Jij mag ons A L L E S vragen.