Een verpakking die in het oog springt

Verpakking

Waarom investeren in verpakking? Enerzijds vertel je met een mooie verpakking dat je de bestelling van je klant met zorg hebt ingepakt. Jij legt ze nét dat tikkeltje meer in de watten. Anderzijds zorgt een herkenbaar pakje voor gratis reclame: overal waar het pakje passeert op weg naar je klant. Ook nadien als het blijft rondslingeren kan het vrienden of familie inspireren. Tot zelfs het moment dat het bij het oud papier ligt! Ook dan blijf je mensen inspireren, want hé… je buurman of -vrouw heeft al bij jou besteld, dus waarom zij dan niet?

Hoe laten we jouw verpakking eruit springen?

Een kapvorm op maat

Verpakkingen kunnen de meest uiteenlopende vormen en formaten aannemen, het is dan ook écht maatwerk. Met kapvormen kan je werkelijk alle kanten uit. Met zorg kappen we je verpakking en als jij dat wil, steken we ze ook meteen in elkaar. Zo kan jij op beide oren slapen.

  • Ontmoet Thomas, onze doosjesman

Milieuvriendelijke verpakking

In je materiaalkeuze kan je een groot verschil maken. Wij zijn FSC- en PEFC-gecertificeerd, we kunnen je dus garanderen dat alle gelabelde papiersoorten waar wij mee werken afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen.
Het ontwerp van je kapvorm bepaalt mede de hoeveelheid papier die nodig is om je verpakking te maken. Onze experts controleren graag of we deze eventueel efficiënter zouden kunnen uitvoeren zodat er zoveel mogelijk binnen 1 drukvel past.
De naamkaartdoosjes van Buroform worden gemaakt van FoldKraft™, een PEFC-gecertificeerd papier. De kapvorm hebben we zo opgebouwd dat ze stevig in elkaar blijven zitten zonder dat er een druppeltje lijm bij komt kijken.

Tip: inhaken op een thema of seizoen

Valentijn, Pasen, Kerstmis en Nieuwjaar zijn hét ideale moment om je klant te laten weten dat je hen niet vergeten bent.

Bonustip: de liefde van een klant gaat door de maag. Met chocolade zit je er nooit naast :)

Budgetvriendelijk verpakken

Heb je een beperkt budget maar wil je toch je klanten inpakken met een mooie verpakking? Dan kan een sleeve met een opdruk in je huisstijl of een eenvoudige sluitsticker al wonderen doen.

We denken graag
met je mee!

We delen graag onze expertise met jou en creëren samen een verpakking op maat van jouw product. Contacteer onze verpakkingsspecialist David Geelen of maak een afspraak.

Werkwijze

Behalve die nieuwe huisstijl, zorgen we er ook voor dat je merk gezien wordt, herkend wordt, blijft plakken en aanzet tot aankoop. De experts in onze creatieve studio hebben samen 650 jaar ervaring. Je zal het meteen wel merken.

Aanpak 1

1. Het woord is aan jou

Vertel ons wat je in gedachten hebt. Aangezien elke onderneming anders is, is het in de eerste fase belangrijk dat we elkaar goed leren kennen.

Aanpak 2

2. Inspiratie

We overladen je met inspiratie en maken samen met jou de beste beslissingen voor jouw identiteit.

Aanpak 3

3. Offerte

Is er een klik? Dan maken we voor jou een offerte.

Aanpak 4

4. Productie

Woohoow! Tijd voor het echte werk! Had je altijd al eens in een drukkerij willen rondlopen? Kom dan gerust eens langs tijdens de productie van je drukwerk.

Aanpak 5

5. Uitvoering

Het stopt niet bij “drukken”. Afwerking, levering, verdeling, plaatsing… Je kan het zo gek niet bedenken of we doen het. Jij mag ons A L L E S vragen.