Wil je een kunstboek laten drukken?

Kunstboeken

Een kunstboek is niet zomaar een boek. Bij een kunstboek primeert de uiteindelijke look ‘n feel. Het eindresultaat moet een parel zijn en daar weten onze experten raad mee. We halen voor jou het onderste uit de boekenkast en overladen je met creatieve ideeën om jouw kunstboek in het verlengde te laten lopen van je werken. Kijk hieronder gerust even rond en ontdek hoe we onze magie op andere kunstboeken lieten werken.

“De expertise die Buroform met je deelt, kan je nergens anders vinden.”

Tina De Souter – Bookdesigner

“Ik kon me geen betere partner indenken voor de uitwerking van mijn eerste kunstboek.”

David Legrève – Fotograaf

“Op elk kunstboek heb ik een eigen visie, maar ik laat me ook heel graag begeleiden door mensen met vakkennis.”

Samuel Vanhoegaerden – galeriehouder

We denken graag
met je mee!

Wil je graag een kunstboek laten drukken? Contacteer Jesse Marynen, onze specialist in kunstboeken, of maak een afspraak.

Werkwijze

Behalve die nieuwe huisstijl, zorgen we er ook voor dat je merk gezien wordt, herkend wordt, blijft plakken en aanzet tot aankoop. De experts in onze creatieve studio hebben samen 650 jaar ervaring. Je zal het meteen wel merken.

Aanpak 1

1. Het woord is aan jou

Vertel ons wat je in gedachten hebt. Aangezien elke onderneming anders is, is het in de eerste fase belangrijk dat we elkaar goed leren kennen.

Aanpak 2

2. Inspiratie

We overladen je met inspiratie en maken samen met jou de beste beslissingen voor jouw identiteit.

Aanpak 3

3. Offerte

Is er een klik? Dan maken we voor jou een offerte.

Aanpak 4

4. Productie

Woohoow! Tijd voor het echte werk! Had je altijd al eens in een drukkerij willen rondlopen? Kom dan gerust eens langs tijdens de productie van je drukwerk.

Aanpak 5

5. Uitvoering

Het stopt niet bij “drukken”. Afwerking, levering, verdeling, plaatsing… Je kan het zo gek niet bedenken of we doen het. Jij mag ons A L L E S vragen.