Uitpakken met verpakking: inspiratie voor een unieke merkbeleving

Uitpakken met verpakking: inspiratie voor een unieke merkbeleving

Voor een sterk merk is communicatie alles én is alles communicatie, zelfs de verpakkingen van producten. Zijn milieu en ecologie belangrijk voor jou? Wil je graag een luxegevoel uitstralen? Of kom je liever over als speels en creatief? Laat dat zien, zodat je doelpubliek meteen ervaart wie je bent en waar je voor staat. Van unieke kapvormen en speciale druktechnieken tot ecologische papieren en gepersonaliseerde boodschappen: zo geef jij een unieke touch aan je verpakking.

Creatief met speciale kapvormen

In de vorm van een dier, bloem of sleutelhanger. Of voorzien van golvende lijnen of rechthoekige uitsnijdingen. Je verpakkingen kunnen de meest uiteenlopende vormen aannemen. Met kapvormen kan je werkelijk alle kanten uit. Een mooi voorbeeld zijn de paasboxen van Direct operations, dat gespecialiseerd is in unieke direct mailings. Zij kozen voor hun paascampagne een kleurrijk doosje in de vorm van de paashaas: speels, creatief en volledig op maat van de boodschap.

Copyright: wim knapen

Milieubewuste verpakking

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema, en wellicht ook voor je onderneming. Die liefde voor het milieu kan gemakkelijk tot uiting komen in je verpakking. Zelf gebruiken we bijvoorbeeld een compleet ecologische verpakking voor het opbergen van onze naamkaartjes. Niet alleen is die gemaakt van gerecycleerd papier, tijdens de productie komt er geen druppel lijm aan te pas: mooi, kwaliteitsvol én milieubewust, precies wat wij als drukkerij willen uitstralen.

Gepersonaliseerd relatiegeschenk

Een relatiegeschenk met een persoonlijke boodschap op de verpakking? Daar kan niets of niemand tegenop. Er is niets zo aanstekelijk als je klant rechtstreeks aanspreken, en voor ons is het een fluitje van een cent om gepersonaliseerde verpakkingen te creëren. Zelf niet meteen een idee over de tekst? Dan zorgen onze copywriters voor een wervelende slagzin die je klant volledig wegblaast.

Verpakking met luxueuze uitstraling

Mag het net iets meer zijn? Dan kan je kiezen uit tal van speciale druktechnieken met een luxueus effect zoals foliedruk, letterpress en spotvernis. Combineer je die bovendien met het juiste papier, dan kan je van je verpakking écht iets bijzonders maken. Neem deze uitklapbare VIP-box die wij creëerden voor RSC Anderlecht. Hoogwaardig sulfaatkarton overtrokken met een soft touch laminaat en gecombineerd met goudfolie zorgt voor een instant luxegevoel, dat perfect past bij Belgiës grootste voetbalclub.

Zelf een creatief idee voor Pasen? Of behoefte om de koppen eens bij elkaar te steken? Connect met ons via David en we zorgen er samen voor dat jouw paascampagne er helemaal uit springt!