Ontmoet Thomas, onze doosjesman

Ontmoet Thomas, onze doosjesman

Een nieuw gezicht bij Buroform. Meet Thomas, alias doosjesman. Een architect van opleiding die altijd out of the ‘box’ denkt. Het ruimtelijk inzicht dat hij meekreeg tijdens zijn studies, gebruikt hij vandaag bij Buroform om voor jou kapvormen te maken op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als Thomas’ creativiteit: hij ontwikkelde het cupidoosje voor Valentijn, inclusief een portie verrukkelijke chocolade van Bombardon Rijmenam! Welkom in ons team, cupido Thomas!

Thomas’ perfecte match: de iEcho PK0705

Thomas kwam niet alleen. Naast hem, investeerden we ook in de iEcho PK0705. Een gloednieuwe snijplotter waarmee we kleine oplages verpakkingen sneller en budgetvriendelijker kunnen realiseren dan met een vaste kapvorm. Leergierig als we zijn, gingen we er direct mee aan de slag voor onze valentijnsgeschenken.

Een verpakking die in het oog springt

Verpakkingen kunnen de meest uiteenlopende vormen en formaten aannemen. Met of zonder kapvorm, je kunt werkelijk alle kanten uit. Ben je op zoek naar een verrassende binnenkomer voor gelegenheden als Valentijn, Pasen, Kerstmis of Nieuwjaar? Wij delen met plezier onze expertise met jou en creëren samen een verpakking voor jouw producten of geschenken. Contacteer rechtstreeks onze verpakkingsspecialist David of maak een afspraak via 015 288 999.

Bonustip: de liefde van een klant gaat door de maag. Met chocolade zit je er altijd ‘boenk’ op :)

Een cupidoosje voor jou

Maak jij graag kans op één van onze 14 cupidoosjes? Laat dan hieronder je gegevens achter. Aan het einde van de week schiet cupido zijn pijlen…

 

→ deelnemen