The Kraken Rum

Uitnodiging

Inktzwarte uitnodiging… met tentakels

Van een invitatie een heuse beleving maken. Het geeft je event meteen de juiste schwung, nog voor het begonnen is. Die mening had ook Keep it Quiet, toen zij aan de slag gingen voor de promocampagne van het nieuwe recept van rum-merk The Kraken. Het marketingbureau bedacht een verrassingsdoos met daarin een testflesje, de effectieve invitatie en een speelse gebruiksaanwijzing. Wij met Buroform namen de uitwerking voor onze rekening en maakten dat alle influencers van dienst deze inventieve uitnodiging thuis kregen.

Object
Uitnodiging

Druktechniek
Offset
Digitaal

Veredeling
Laseren

Papier
Sirion Nero
Notturno Nero
Olin Regular Ivory
Digigold Offset
Sizzlepak
Roma Zwart Envelop

Black box revelation

Het thema van The Kraken is donker, met centraal in de branding een octopusachtig zeemonster. We kozen voor een zwarte doos, gewikkeld in gepersonaliseerd Ivory Papier van Antalis. Binnenin vond je een ludiek infoblad terug, offset gedrukt, met meer uitleg over hoe je de nieuwe rum moet benaderen, degusteren en delen met de buitenwereld.

Uitnodiging met zwart randje

De uitnodiging werd met witte inkt gedrukt op Sirion Nero Olin, een zwart papier. De afwerking maakt het helemaal speciaal. We laserden tentakels uit Notturno Nero papier, wat de invitatie helemaal onderdompelde in de sfeer van The Kraken. Een zwarte envelop zorgde voor een stijlvolle overhandiging.

Durf jij op zo’n uitnodiging ingaan? Of heb je zelf een creatief concept dat een kwalitatieve uitwerking verdient? Connect met Céline. Wij helpen je maar wat graag verder!

We laserden tentakels uit Notturno Nero om zo de invitatie onder te dompelen in de sfeer van The Kraken Rum.

Van een invitatie een heuse beleving maken geeft je event meteen de juiste schwung, nog voor het begonnen is.