Wat een Warmste Week: dank aan iedereen die deelnam

Wat een Warmste Week: dank aan iedereen die deelnam

Om en bij de 700 verkochte boekjes, bijna 3500 euro in het laatje. Onze Warmste Week-actie was een gigantisch succes. En daarvoor kunnen we jou niet genoeg bedanken!

Als je onze sociale mediakanalen op de voet volgt, dan kon je er eind december niet naast kijken: je werd overspoeld met teasers en oproepen om deel te nemen aan onze Warmste Week-actie. Die riepen we in het leven als steunbetuiging aan onze collega Johan Vloeberghs († juli 2020). Hij werd vorig jaar getroffen door pancreaskanker, iets wat ons allemaal enorm geraakt heeft. Een collega die met zo’n ziekte geconfronteerd wordt, daar móésten we gewoon iets voor doen.

Eco-notitieboekjes

Met Kom op Tegen Kanker als goed doel, ontwierpen we honderden A6-notitieboekjes, gemaakt van papieroverschotten uit onze drukkerij. Met z’n allen verzamelden, knipten en plakten we recuperatiepapier om zoveel mogelijk exemplaren te maken. Mét resultaat, want de respons en steunbetuigingen waren overweldigend. Op een paar weken tijd gingen er maar liefst 685 boekjes de deur uit. De totale opbrengst? 3.425 euro, om precies te zijn!

Hoe gaat het intussen met Johan?

We zijn hoopvol! Momenteel heeft Johan iets meer dan de helft van zijn chemo-behandeling achter de rug. Tegen de zomer zou die er helemaal op zitten, waarna hij verder kan herstellen van het afgelopen jaar.

Een warme dank aan iedereen

Onze Warmste Week-actie werd massaal gedeeld. We ontvingen ontzettend veel steunberichten en natuurlijk oversteeg de opbrengst onze stoutste verwachtingen. Iedereen die op de één of andere manier deelnam aan onze actie, kunnen we niet genoeg bedanken. Het is alleen dankzij jullie dat we zo’n prachtige bijdrage hebben kunnen leveren aan Kom Op Tegen Kanker!

_

Update:

Helaas komen wij met het droevige nieuws dat we in juli (2020) afscheid moesten nemen van onze dierbare collega en vriend: Johan Vloeberghs. Na een jaar lang hard vechten heeft hij de strijd tegen zijn vreselijke ziekte verloren. Tot op het laatste moment heeft hij gevochten om te overleven, maar de ziekte was sterker dan hemzelf. Veel te jong, een fantastisch man, echtgenoot, vader en collega. Dat was hij. We gaan hem zo erg hard missen. Onze steun gaat uit naar zijn vrouw en kinderen, naar zijn ouders, vrienden en kennissen.