Deze boeken werden gelanceerd tijdens Café Cliché cover

Deze boeken werden gelanceerd tijdens Café Cliché

Café Cliché is onze manier om je meer inzicht te geven in de eindeloze mogelijkheden van print. Elke editie behandelt een ander thema en wordt op smaak gebracht door tal van experten bij heerlijke fingerfood en drinks. We overladen je met ideeën en voorbeelden, zodat je ontdekt wat print écht voor jou kan betekenen. Ter ere van Café Cliché hebben we 4 kunstboeken gemaakt en gelanceerd. Elk boek op zich is zeer verschillend en legt op zijn manier steeds een link naar een actueel thema. Wat de boeken zo bijzonder maakt? Dat ontdek je hier.

TABOOB van Noortje Palmers & Jasper Declercq

TABOOB is een idee van Noortje Palmers en Jasper Declercq. Met het project wilden ze testen hoe ver de censuur op vrouwenborsten reikt bij Instagram. Het project ging viraal op Instagram maar werd in no-time van het internet gehaald. Nu werd het project vereeuwigd met een boek.

→ meer over TABOOB

BUITENGEWOON van Carolle Servayge

Buitengewoon is het debuut van Carolle Servayge en een pleidooi voor zelfacceptatie en positivisme. Het boek brengt foto's en persoonlijke verhalen van mensen met bijzondere uiterlijke kenmerken en gaat zo in tegen de stereotiepe schoonheidsidealen van vandaag.

→ meer over Buitengewoon

DIESEL & VEGGIE OIL van Timo Vergauwen

Tijdens een rondreis door Amerika ontmoette videograaf Timo Vergauwen de Amerikaanse folkband Handmade moments. Hij besloot hen te volgen. Zonder het te beseffen lag er een adembenemend verhaal op hem te wachten. De groep belandde in een frontale autocrash – en alsof dat nog niet erg genoeg was…

→ meer over Diesel & Veggie Oil

THEY LOOK FOR van Stijn Van der Linden

Toen hij jaren geleden Corcovado en andere nationale parken in Costa Rica bezocht, merkte hij hoe andere bezoekers vooral geïnteresseerd waren in het spotten van dieren. De immense diversiteit van het plantenrijk lieten ze aan zich voorbijgaan, terwijl net dát Van der Linden omver blies.

→ meer over They look for

Deze boeken zitten bomvol druktechnische ‘snoepjes’. Aan jou om ze te ontdekken! Wil jij ze op je boekenschab? Elk boek is apart verkrijgbaar, of je kan ervoor kiezen om het volledige pakket te bestellen.