Crisis is groei, toch?

Crisis is groei, toch?

Hey printliefhebber,

Bedankt, bedankt, bedankt. We kunnen het niet genoeg benadrukken en herhalen.

Bedankt dat ook jij in dat moeilijke jaar aan onze zijde bent blijven staan. Jouw steun en vertrouwen hebben er mee voor gezorgd dat wij 2021 aanvatten met geloof in een mooie toekomst samen.

Buroform leeft meer dan ooit. De afgelopen periode hebben wij stappen gezet om innovatiever, kwalitatiever en duurzamer te werken. Met de HP Indigo verwelkomden we begin 2020 een nieuwe digitale drukpers. Onlangs kreeg die het gezelschap van een state-of-the-art Heidelberg-offsetpers. Tussendoor ging inkopaper.com live, onze eerste e-commerce brand. We sloegen de handen in elkaar met Print&Bottle en lanceerden met Café Cliché voor het eerst een digitaal printevent.

Kortom, 2020 was niet alleen kommer en kwel. De crisis heeft ons doen inzien dat bepaalde zaken anders kunnen. We hebben eruit geleerd en keuzes gemaakt die we anders misschien niet hadden durven maken. De wereld digitaliseert in een razend tempo. Dat heeft een impact op verschillende sectoren, ook de onze. Om relevant te blijven is het belangrijk te geloven in je verhaal en eraan vast te houden, ook al is dat niet altijd evident.

Dus nee, geen voornemens voor ons tijdens deze jaarovergang. Wel blijven we onszelf uitdagen om steeds beter te doen, zodat jij daar mee de vruchten van plukt.

Samen is beter, daar zijn wij echt van overtuigd. Jesse