iEcho snijplotter: nieuwe aanwinst, nieuwe opportuniteiten

iEcho snijplotter: nieuwe aanwinst, nieuwe opportuniteiten

We hebben een nieuw speeltje: de iEcho snijplotter, een digitale tool voor het snijden, rillen en perforeren van drukwerk. Zo kunnen we nog sneller, efficiënter en gedetailleerder speciale vormen creëren, zoals de cupidoosjes die we onlangs ontwikkelden voor Valentijn.

Aan creativiteit geen tekort

Een van de leukste dingen aan drukwerk is de enorme veelzijdigheid. De mogelijkheden om creatieve ideeën om te zetten in unieke realisaties zijn eigenlijk eindeloos. Zeker als je werkt met kapvormen kan je bijzonder inventief uit de hoek komen. Herinner je je nog de doosjes in de vorm van een haas die we vorig jaar creëerden rond Pasen?

Eerste test

Recent ontwikkelden wij zelf ‘cupidoosjes’ ter gelegenheid van Valentijn. Een bijzonder project waar we stiekem toch wel trots op zijn. Niet alleen omdat de creatie enorm in de smaak viel bij onze klanten. Ook omdat het de eerste keer was dat we werkten met de iEcho snijplotter. Met deze handige tool kunnen we papier en karton nog sneller en fijner verwerken tot allerlei vormen. Denk aan labels, stickers, presentatiemappen, tabbladen, hangers en dozen die zo een extra dimensie krijgen.

Snelheid, efficiëntie en nauwkeurigheid

De iEcho snijplotter biedt ontzettend veel voordelen. Niet enkel voor ons, maar ook voor jou als grafisch ontwerper of eindklant. Een van de belangrijkste troeven is het automatische inlegsysteem. Onze drukkers hoeven niet langer constant aan de machine te staan om papier in en uit te voeren. Het hele productieproces wordt daardoor versneld en geoptimaliseerd.

Bovendien werkt de iEcho snijplotter met speciale snijprogramma’s en snijkoppen waarmee we de meest uiteenlopende materialen kunnen bewerken. Daarnaast zorgt een CCD-camera ook voor automatische positionering van het gereedschap, zodat er nog nauwkeuriger gesneden wordt. Kortom: de technologie stelt ons in staat veel efficiënter te werken, wat ook voor jou een pak voordeliger uitkomt. Een win-win!