Update ivm coronavirus

Update ivm coronavirus

Beste

De ontwikkelingen rond het coronavirus volgen elkaar in sneltempo op en dat heeft een weerslag op alles en iedereen. Daarom ook even een berichtje vanuit Buroform. Want ook hier wordt van alles ondernomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Niets is dezer dagen evident, alles wordt in vraag gesteld. Ook wij proberen de situatie in te schatten en te anticiperen op wat komt. Eén ding staat buiten kijf: we moeten er zijn voor elkaar, omdat solidariteit de enige manier is om te waken over ieders welzijn.

Daarom hebben ook wij een aantal maatregelen genomen, in lijn met de adviezen van de Vlaamse Overheid:

Helaas zijn we genoodzaakt het team drastisch in te perken, 65% van onze werknemers zijn thuis onder economische werkloosheid door overmacht. Om de zorgsector, voedingssector en noodzakelijke informatiedragers te kunnen garanderen dat zij het nodige drukwerk geleverd krijgen, blijven we met een beperkt team actief.

Productie

• Onze productie draait op 30% van de capaciteit.
• We doen er alles aan om elk fysiek contact te vermijden.
• Bestellingen kan je op naam afhalen in onze patio. Aftekenen is niet nodig.

Op kantoor

• We zijn doorlopend telefonisch bereikbaar tussen 8u en 17u30, ook tijdens de middagpauze.
• Je contactpersoon bij de orderbegeleiding blijft aanvragen nauwgezet opvolgen.
• Voor al onze medewerkers gelden strenge hygiëneregels: iedereen moet minimaal 1,5 m afstand houden en de handen wassen met desinfecterende gels. Gezamenlijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, lunches en drinks vermijden we te allen tijde.

Bezorgdiensten

Onze koeriersdiensten werken volgens een verscherpt protocol om elk contact te vermijden. Elke koerier zal vragen om zelf een handtekening te zetten, zodat je niet in aanraking komt met hem/haar, noch met zijn/haar apparatuur.

Vragen?

De huidige situatie roept heel wat vragen op. Stel die gerust! Elke onzekerheid is er een te veel. Laat dus zeker iets weten als we je kunnen helpen. Kristel, Inge, ikzelf en alle andere collega’s staan voor je klaar via hun rechtstreeks nummer of e-mail.

• Inge Cools: +32 15 288 994
• Kristel Verhaegen: +32 15 288 999
• Jesse Marynen: +32 472 72 94 74

Een hart onder de riem

Momenteel lijkt veel uitzichtloos, maar we moeten ook beseffen dat de maatregelen tijdelijk zijn. Probeer rustig, nuchter en positief te blijven. Samen kunnen we de schade zoveel mogelijk beperken, en dat is heel wat.

Laten we dus keihard terugknokken en de inspanningen leveren die nodig zijn. En ja, we gaan dat goed doen. Vanuit heel Buroform wensen we jou alle moed toe om er voor te blijven gaan!

Met vriendelijke groet
Jesse Marynen

FAQ

 1. Zal Buroform bereikbaar blijven?
  Onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. We blijven wel telefonisch bereikbaar.
  Je kan ook steeds mailen naar hello@buroform.be. De mailboxen worden doorlopend opgevolgd.
 2. Wordt mijn lopende bestelling nog geleverd?
  Buroform blijft operationeel, zij het met een compacter team. Elke bestelling zal behandeld en geleverd worden, mogelijk met enige vertraging. We nemen vooraf contact op om de bereikbaarheid van de klant af te stemmen.
 3. Kan ik nog een nieuwe bestelling plaatsen?
  We zorgen voor beperkte permanentie binnen onze administratie en productie. Dat wil zeggen dat elke aanvraag zal behandeld worden. Je kan jouw aanvraag steeds richten aan inge@buroform.be.
 4. Onze mensen zijn aanwezig op kantoor, toch belt de chauffeur niet aan. Hoe komt dit?
  Terwijl nagenoeg iedereen in ons land gevraagd wordt om binnen te blijven, behoren onze chauffeurs tot de kleine groep die naar buiten moet om te werken. We kunnen ze hiervoor niet genoeg bedanken. Als het voor de chauffeur bij aankomst niet duidelijk is of een bedrijf geopend is, belt hij wellicht niet aan. Samen kunnen we hier echter verandering in brengen. Vraag uw professionele klanten om deze template in te vullen en op te hangen. Aan de hand van enkele eenvoudige instructies maakt u duidelijk waar de chauffeur terecht kan. Zo kunnen uw pakketten in alle veiligheid worden afgeleverd.