Gepersonaliseerd drukwerk voor Contraload

Gepersonaliseerd drukwerk voor Contraload

De nieuwe stationary van Contraload is een feit en daar zijn wij bij Buroform best fier op. Het bedrijf is de Europese marktleider in poolingoplossingen voor ladingdragers in kunststof. Denk aan plastic pallets, vaten en bakken. Het mooie aan hun verhaal: Contraload gaat uit van een visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen, en wil internationaal vervoer optimaliseren en milieuvriendelijker maken.

Inmiddels beschikt het bedrijf uit Aartselaar over vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen en Turkije. Die hebben allemaal nood aan gepersonaliseerd drukwerk volgens vaste huisstijlregels. En dat is natuurlijk een kolfje naar onze hand.

De precieze integratie van kleuren, lettertypes en andere elementen, daar hechten wij enorm veel belang aan.

Gepersonaliseerd drukwerk etaleert nieuwe huisstijl

Recent onderging de visuele identiteit van Contraload enkele veranderingen. Het bedrijf kreeg een nieuwe huisstijl aangemeten in samenwerking met Studio 19.09. Kenmerkend zijn een aangepast lettertype en verschillende tinten groen en blauw, die ook terugkomen in de geometrisch gevormde C van het logo.

In elk naamkaartje, elke flyer, elke presentatiemap vind je de huisstijl terug, terwijl het drukwerk ook nog eens gepersonaliseerd is voor elk filiaal.

Het Contraload logo in 3D varnish

Die creatieve injectie heeft natuurlijk ook invloed op wat wij doen. Want een nieuwe huisstijl, dat betekent nieuwe richtlijnen voor het drukwerk. De precieze integratie van kleuren, lettertypes en andere elementen, daar hechten wij enorm veel belang aan. Elk naamkaartje, elke flyer, elke presentatiemap volgt de nieuwbakken bedrijfsidentiteit, terwijl het drukwerk ook nog eens gepersonaliseerd is voor elk filiaal. Contraload maakt namelijk gebruik van ons platform BAAS. Dat zorgt ervoor dat de communicatie van elke vestiging verloopt volgens vooraf bepaalde templates, in lijn dus met de huisstijl.