Lunch Garden: samen lekker op afstand

Lunch Garden: samen lekker op afstand

Posters, stickers, vloer-, wand- en tafelmarkeringen. In tijden van corona zijn ze onderdeel van ‘het nieuwe normaal’. Meer zelfs: ze vormen mee de oplossing om jezelf, je medewerkers en bezoekers te beschermen. Wat er allemaal kan? Dat laat deze samenwerking met Lunch Garden zien. Een initiatief dat zelfs het nieuws haalde!

Removable stickers Lunch Garden

Iedereen verlangt naar een terugkeer van het normale leven. Dat die heel geleidelijk zal blijven verlopen, is inmiddels duidelijk. Structuur aanbrengen in je winkel blijft dus essentieel om de sociale afstand te garanderen. Hoe dat in een restaurant kan gebeuren, dokterden we uit samen met Lunch Garden. Gastvrijheid staat er hoog op het menu en die hebben we dus op een slimme en smaakvolle manier proberen re-integreren in een coronaproef kader.

Stickers, posters en allerhande markeringen helpen om mensen weer veilig onder de mensen te brengen.

Behalve naar de aanwezigheid van hydro-alcoholische gels in alle ruimtes van het restaurant, gaat veel aandacht uit naar duidelijke markeringen: stickers op vloeren, wanden en tafels. Die geven aan waar je mag zitten, welke route je moet volgen, hoever je uit elkaar moet staan, enzovoort. Kortom ze begeleiden ‘het nieuwe normaal’ op een speelse manier en laten het er allemaal net iets minder steriel uitzien.

Creatieve signalisatie brengt leven in je restaurant of winkel, schept duidelijkheid en geeft ‘het nieuwe normaal’ toch een speelse inslag.

Welke gebruikte materialen kunnen ook voor jouw winkel?

Removable stickers

Deze stickers zijn perfect geschikt voor binnen en buiten. Je kunt ze laten aanbrengen op alle soorten vlakke ondergronden. Denk aan de etalage van je winkel om tijdelijke promoties of campagnes onder de aandacht te brengen. Vervolgens kan je die promotie in je interieur herhalen. Wij verzorgen alles, van de opmeting en full colour bedrukking tot de plaatsing. Geef je graag wat extra cachet aan je communicatie? Dan voegen we een mat of glanzend laminaat toe.

Yupo Tako stickers

Ben je op zoek naar stickers die je makkelijk zelf kunt aanbrengen en hergebruiken? Dan zit je goed met Yupo Tako. Dit is een recyclebare zelfklevende folie die zich via minuscule zuignapjes aan gladde ondergronden hecht. Denk aan beeldschermen, drankautomaten, ramen, speelgoed én elektrische apparaten. Er wordt dus geen lijm gebruikt, waardoor je de sticker na verloop van tijd makkelijk op een andere plaats kunt aanbrengen. Gewoon even schoonmaken met water en hij is zo goed als nieuw.

Yupo Tako is alleen verkrijgbaar in wit. Ben je eerder op zoek naar een transparante herbruikbare sticker? Ga dan voor de Yupo Jelly.

Vloerstickers

Om klanten veilig doorheen je winkel te loodsen zijn vloerstickers ideaal. Ze lijken op gewone vinylstickers, maar zijn speciaal afgewerkt met een slijtvast vloerlaminaat met antislip, zodat je er veilig over kunt lopen. Daarnaast kan je vloerstickers heel goed hanteren als markering, om bijvoorbeeld aan te geven waar iemand moet wachten om de sociale afstand te bewaren. Een beetje het principe dat je herkent in apotheken en gemeentehuizen, zodat wie voor je staat voldoende privacy heeft.

Heb je interesse in een soortgelijke oplossing voor je medewerkers en klanten? Wij verzorgen communicatie, coördinatie en opvolging.