Relaties versterken met sterk eindejaarsdrukwerk cover

Relaties versterken met sterk eindejaarsdrukwerk

Het einde van het jaar nadert, en je weet wat dat betekent: tijd om indruk te maken. Laat digitaal even voor wat het is en gooi het over de tastbare boeg. We gaan all-in met tactiel, opvallend en super gedenkwaardig eindejaarsdrukwerk! Van texturen die je móet aanraken tot kleuren die van het papier af spatten. Jingle bells, here we come!

Eindejaarsdrukwerk bestellen?
Neem contact op en we bezorgen je snel een offerte!

Kerstkaarten

Geweldig, straks doen we de brievenbus open en zit er eens wat anders in dan facturen en reclame. Kerstkaarten met de mooiste kerstwensen erop. Kies voor een speciaal papier of opvallende druktechnieken. Met kerst mag het al eens wat meer zijn.

Kalenders: jouw merk, heel het jaar door

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met plannen. Door je relaties een kalender in jouw stijl te geven, ben je 365 dagen onmisbaar. Voeg ook wat nuttige tips, straffe quotes of smakelijke recepten toe die passen bij wat jij doet. Zo wordt die kalender niet alleen een blikvanger, maar ook een gespreksonderwerp!

Wijndozen & champagnedozen: proost op een sterk merk

Een betere manier om je merk te associëre met de feestvreugde is er bijna niet. Stel je voor: jouw logo op een stijlvolle wijn- of champagnedoos…

Je merk in een smaakvol bedrukt doosje

De mogelijkheden hier zijn eindeloos. Van handige kantoorgoodies, tot een heerlijke reep chocolade. De items die je kiest, zeggen iets over wie je bent als bedrijf. Een doordachte selectie van items kan zelfs een mini-marketingcampagne op zichzelf zijn. Presenteer dat in een mooie doos en je bent meteen binnen!

Van idee tot uitvoering, we staan klaar om je te helpen bij onze drukkerij in Mechelen. Een eindejaarscampagne met fysiek drukwerk is een waardevolle investering in je relaties. Interesse? Neem contact met ons op en we maken er samen iets moois van.