Na komkommertijd komt kalendertijd cover

Na komkommertijd komt kalendertijd

Als de bladeren vallen en de dagen korter worden, maken wij ons op voor de warmste periode van het jaar bij Buroform. Niet alleen omdat onze persen dan overuren mogen draaien voor eindejaarsdrukwerk en relatiegeschenken. Het is vooral warmhartig om te zien hoe elk bedrijf, jaar na jaar, immense tijd en energie investeert om die ene perfecte kalender te creëren.

Copyright: wim knapen

Een kalender die meer is dan louter dagen en datums

Een gedrukte kalender is een tijdscapsule die het verhaal van een jaar vertelt. Bij Buroform hebben we al jaren het voorrecht om de mooiste kalenders te mogen drukken. Elk exemplaar dat door onze handen gaat, vertelt een verhaal van toewijding, visie en ongeëvenaarde passie.

Kalender ontwerp

In het digitale tijdperk blijft de tastbare, fysieke kalender een kostbaar baken van tijd. Ontwerpers transformeren deze bladen van papier tot ware kunstwerken, waarbij elke maand een nieuwe kans biedt om te inspireren, te verrassen en te ontroeren.

Kalender The Giorgios

Maak een kalender die opvalt

Laat je enkel inspireren door de beste voorbeelden. Jaarlijks ontvangen bedrijven kalenders vanuit verschillende hoeken. Om ervoor te zorgen dat jouw kalender op het bureau blijft staan (of hangen) en niet die van iemand anders, is het belangrijk dat je je goed inleeft in de doelgroep én dat je ervoor zorgt dat jij met het mooiste ontwerp afkomt. Als we terugkijken op de kalenders die we in de loop der jaren hebben gedrukt, zijn er enkele die er echt bovenuit sprongen…

Inspiratie voor ontwerpers

Overweeg je om zelf een kalender te ontwerpen?

  • Denk na over thema’s die zowel tijdloos of actueel zijn, of die perfect aansluiten bij de activiteiten van je zaak
  • Experimenteer met texturen, kleuren, formaten en druktechnieken
  • Beschouw elke maand als een nieuw hoofdstuk in een verhaal dat je vertelt
  • Vraag je af: hoe wil ik dat mensen zich voelen als ze deze pagina omslaan?

In het hart van elke kalender schuilt een verhaal, vastgelegd in inkt en papier. Bij Buroform koesteren we de gelegenheid om deze verhalen tot leven te brengen, jaar na jaar, en we kijken uit naar de vele verhalen die nog geschreven moeten worden.

Kalenders drukken voor bedrijven

Snel online eindejaarsdrukwerk bestellen: inkoprint.be
Kalender op maat: hello@buroform.be