Ontbijtsessies bij drukkerij Buroform: een kleine recap cover

Ontbijtsessies bij drukkerij Buroform: een kleine recap

Ooit gedacht dat je het beste van de printsector kon ervaren terwijl je je dag start met een croissant en koffie? Intussen zijn we al meer dan een jaar bezig: elke twee weken ontvangen we een tiental printlovers in onze drukkerij voor een gelijkgestemde babbel over print. Tijdens zo’n sessie hebben we het telkens over een ander boeiend topic dat draait rond… Je raadt het al: print.

– Vertel me meer over die ontbijtsessies!

De lat ligt hoog

Heel hoog! We zijn geen groentjes in het samenbrengen van mensen. Dat deden we eerder al op grotere schaal. Maar nu is het juist de kleinschaligheid die het concept zo krachtig maakt. Ons hoofddoel is inspireren en netwerken. En vooral dat laatste is veel eenvoudiger in een intieme kring.

De sprekers, waaronder schrijfwonder Jill Mathieu, Folie- en preegexpert Paul Hermans en (kunst)boekadviseur Trudy Dorrepaal delen niet alleen hun knowhow, maar vooral ook hun levenservaringen in de drukkerij. Wat je hier bijleert, staat in geen boek geschreven. Het is de kwaliteit van de inhoud die onze ontbijtsessies zo aantrekkelijk maakt.

– “Zei daar iemand: koffiekoeken?”

Drukwerk toegankelijker maken

Drukkerij Buroform wil het advies en productie van modern hoogwaardig drukwerk toegankelijk maken voor zoveel mogelijk bedrijven. Met de ontbijtsessies rusten we onze gasten uit met de kennis die ze nodig hebben om drukwerk te ontwerpen of te bestellen. Dat gebeurt telkens op een gezellige en laagdrempelige manier.

Buroform Academy

Naast onze boeiende sprekers nemen we ook graag zelf de microfoon in handen. In de plaats van een event met een externe spreker, bundelen we al onze eigen druktechnische know-how in een kennissessie over print: hoe ziet een drukproces eruit, welke creatieve mogelijkheden zijn er binnen de bestaande druktechnieken en hoe maak ik een drukklaar pdf? Wens je je team hiervoor in te schrijven? Stuur dan een mailtje naar julie@buroform.be.

Dat onze ontbijtsessies succesvol zijn, is inmiddels bewezen. Doorgaan is dus de boodschap, en ook tijdens de zomer zullen we blijven boeien met nieuwe sprekers op ons podium. Blijf je graag op de hoogte van onze agenda? Schrijf je dan in op de newsletter van Café Cliché.