Ijsjes van Foubert voor drukkerij Buroform cover

Ijsjes van Foubert voor drukkerij Buroform

De zomer is ingezet bij Buroform. Op de tot nu toe warmste dag van het jaar werd de klassieke koffiepauze ingeruild voor een welverdiende ijsjespauze. Nét op tijd, want toen onze thermometer het bijna begaf, stopte de crèmekar van Foubert voor de deur van Buroform. We lieten het werk even voor wat het was om te genieten van het mooie weer en het gezelschap.

Een team dat samen geniet, werkt beter samen

Met uiteenlopende smaken van de klassiekers mokka en vanille tot specialiteiten zoals Guylian Zeevruchten, Tropical sorbet en Limoncello, stond er voor iedereen wel iets op de kaart. Vrijdag na het werk is er ook een borrel. Het zijn die kleine dingen die het verschil maken. Zomaar, samen een cafeetje doen om de week af te sluiten. Dat maakt het zo leuk om met elkaar samen te werken en zorgt ervoor dat we ook naast de werkvloer zo goed overeen komen.

Op zoek naar een plek waar hard werken hand in hand gaat met plezier maken? Dan ben jij vast de topping op onze coupe! 🍨 Wij zijn op zoek naar ambitieuze mensen die ons team willen versterken. Als jij toe bent aan een frisse start en je creativiteit bij ons in de praktijk wilt brengen, dan is Buroform dé plek voor jou.

Werken bij Buroform? Bekijk onze vacatures!

Heb je sterke rekenskills?
Solliciteer voor de vacature: project manager

Twee rechterhanden die je graag inzet in onze productieomgeving?
Solliciteer voor de vacature: All-round afwerker.