Leukste team(building) van Mechelen en omstreken cover

Leukste team(building) van Mechelen en omstreken

Teamwork en communicatie zijn belangrijke schakels bij Buroform, en daarom vinden we het belangrijk om die schakels af en toe extra aan te sterken door met het team eens wat anders te doen. Een gezonde dosis competitie kan ons wel smaken, dus trokken we naar Burney’s, hier in Mechelen, voor een namiddag vol plezier.

De teambuilding begon met een gezellig aperitief en een woordje van Jesse, gevolgd door enkele rondjes karting. De sfeer zat er meteen goed in terwijl we vol spanning de nek-aan-nek race tussen Jesse en offsetdrukker Jani aanmoedigden.

Daarna werden onze dagdagelijkse afdelingen willekeurig door elkaar gehaald toen we in teams gingen bowlen. De pret was niet te drukken. Hoewel het aantal ballen dat in de goot belandde een goed bewaard geheim blijft, kunnen we je wel vertellen dat er sommigen zowat hun eigen spelregels hadden bedacht!

Alsof dat nog niet genoeg was, gingen we na het bowlen de strijd aan in een dartstoernooi, poolen en kikkeren. En terwijl sommigen van ons de pannen van het dak zongen in de karaoke corner, genoten anderen van een verhitte competitie. Van al dat plezier krijg je honger, dus sloten we af met een heerlijke dinner & drinks. Kortom, het was een avond vol grappen, grollen en vooral: onvergetelijke verhalen.

Hoewel we als team stevig aan elkaar hangen, hebben we tijdens het werk niet altijd de kans om eens over wat anders te babbelen. Deze avond lukte dat wel, en dat heeft onze band alleen maar versterkt. Het is fijn om te werken met mensen waar je af en toe buiten je werk ook leuke dingen mee mag doen.

Wie weet, misschien ben jij wel de perfecte aanvulling op ons team! Ben je nog op zoek naar een uitdaging binnen de grafische sector? Neem dan gerust even een kijkje in onze vacatures.