Een boot is niet gemaakt om in de haven te liggen

Een boot is niet gemaakt om in de haven te liggen

Een nieuw jaar, een frisse start. Na een roemloos 2021 hebben we er allemaal nood aan. Maar we kijken vooruit en geloven oprecht dat de toekomst roze kleurt. Het afgelopen jaar is niet altijd gemakkelijk geweest. Onze sector kreeg te maken met de ene prijsstijging na de andere. Grondstoffen verkrijgen was soms een helse opgave. De arbeidsmarkt stond en staat nog steeds volledig op zijn kop.

Het mooie is dat onze geliefde klanten tijdens deze periode aan onze zijde zijn gebleven. Ook jij, en daar willen we jou met het hele team ongelooflijk voor bedanken. Jouw steun en vertrouwen hebben er mee voor gezorgd dat we 2022 toch ingaan met geloof in een mooie toekomst.

Een boot is niet gemaakt om in de haven te liggen

Een boot is niet gemaakt om in de haven te liggen. Ook wij varen liever dan te schipperen. Het komende jaar betekent een nieuwe vaart, om een hybride wereld te creëren waarin print en digitaal elkaar vinden. De afgelopen maanden lanceerden we Designcards.be. Daarmee blazen we gelegenheidsdrukwerk nieuw leven in via hoogwaardige druktechnieken en een groeiend aanbod aan prachtige voorgemaakte ontwerpen. Daarnaast zag ook INKOprint.be het levenslicht: een van scratch geschreven platform met de torenhoge ambitie om kwaliteitsvol drukwerk toegankelijk te maken voor elk bedrijf. Om de zeilen kracht bij te zetten, hebben we zonet ons eerste magazine de wereld ingestuurd: ‘Stoefboek’, omdat eigen lof niet altijd hoeft te stinken. Het bundelt tientallen projecten tot de ultieme inspiratiegids die de kracht van offline en online communicatie benadrukt.

Dus nee, geen voornemens voor ons tijdens deze jaarovergang. Wel blijven we onszelf uitdagen om steeds beter te doen, zodat jij daar mee de vruchten van plukt.

Samen is beter, daar zijn wij écht van overtuigd.
Houd de moed erin en blijf dromen!

Jesse Marynen,
Chief Print Officer
Buroform