De voordelen van een marketingportaal voor jouw onderneming cover

De voordelen van een marketingportaal voor jouw onderneming

Het combineren van digitale en fysieke marketing kan een uitdaging zijn. Vooral als het gaat om het beheren en bijhouden van alle verschillende assets. BAAS is een geavanceerd (gesloten) brandportal dat al jouw marketingmateriaal, zowel digitaal als fysiek, op één centrale plek samenbrengt. Je hebt volledige controle over je merkconsistentie en teamleden krijgen toegang tot gepersonaliseerd materiaal zonder afhankelijk te zijn van externe partijen.

Hoe werkt een gesloten marketingportaal?

BAAS (Buroform As A Service) is een online portaal dat je kan gebruiken om al je marketingmateriaal centraal te beheren en/of bestellen. Je krijgt een op maat gemaakt systeem dat de consistentie van jouw merkmateriaal waarborgt. Bovendien krijgen teamleden toegang tot gepersonaliseerde materialen zonder tussenkomst van een externe partij.

Daar wil ik het fijne van weten!

Hoe behoud je merkconsistentie met een brandportal

Consistent zijn in je merk is een uitdaging. Vooral als meerdere afdelingen of externe partijen betrokken zijn bij het maken van nieuw marketingmateriaal. Met een marketingportaal van BAAS zorg je ervoor dat alle materialen voldoen aan de vastgestelde richtlijnen. Enkel door jou goedgekeurde templates zijn er beschikbaar, waardoor elke collega foutloos assets kan personaliseren en downloaden volgens de richtlijnen van je merk.

Heb je dringend nieuwe visitekaarten nodig voor collega ‘X’? Zonder nood aan grafische voorkennis vult hij zijn of haar gegevens in op het marketingportaal en in slechts enkele klikken wordt deze bestelling geleverd op het adres dat jij kiest.

BAAS marketingportaal: preview van het productoverzicht

Tijd besparen met je eigen brandportal

Een marketingportaal maakt het bestellen van marketingmateriaal eenvoudig. Je logt in op je portaal en selecteert de benodigde items. Zonder heen en weer te communiceren met externe leveranciers worden de nodige materialen stipt op tijd en op locatie geleverd. Zo bespaar jij tijd en minimaliseert het risico op communicatiefouten.

Personalisatie voor regionale marketing

Voor bedrijven met meerdere locaties of filialen is regionale marketing onmisbaar. Met een marketingportaal kunnen je teams lokaal gepersonaliseerde marketingmaterialen aanmaken, zoals flyers, posters en brochures. Dit allemaal zonder grafische kennis én zonder inbreuk te doen op je merkidentiteit.

Wow, vertel me meer!

Beheer je budgetten in je eigen marketingportaal

Het outsourcen van marketingmaterialen kan op lange termijn kostelijk worden. Met BAAS behoud je de controle over je uitgaven en budget. Het stelt je in staat om materialen in bulk te bestellen. Zo profiteer je ook nog eens van kortingen en gunstigere voorwaarden!

Meten is weten

Je online marketingportaal biedt de mogelijkheid om de bestelling en distributie van marketingmateriaal te volgen en te analyseren. Deze data kan je gebruiken om je strategieën te verfijnen en gerichter te werken aan het behalen van je marketingdoelen.

Wat zijn de mogelijkheden met BAAS voor jouw onderneming?

Mogelijkheden zijn er eindeloos. We personaliseren het BAAS marketingportaal volledig naar jouw wensen. Ontdek enkele van de functies:

  • On demand printen van datasheets, white papers en brochures met technische informatie.
  • Huren of aankopen van showroom materiaal zoals dummy toestellen en gepersonaliseerde roll-ups.
  • Promotiemateriaal zoals goodies, t-shirts, polo’s worden bij ons intern gestockeerd en verzonden.
  • Continu beschikbaar online materiaal ter ondersteuning van het salesteam zoals beeldmateriaal, logo’s, video’s en presentaties.
  • Rechtstreeks bereikbaar meertalig platform voor partners wereldwijd.

Wil je meer weten?

We organiseren regelmatig infosessies over ons brandportal. We tonen je het platform aan de binnen én de buitenkant zodat het geen geheimen meer heeft voor jou én we tonen jou live hoe fysieke materialen worden gedrukt, gestockeerd en verzonden. De eerstvolgende sessie zal plaatsvinden op donderdag 16 mei 2024. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de inschrijvingen open gaan? Schrijf je dan in op de newsletters van Café Cliché.

Bezoek zeker ook eens de website van BAAS of connect met Ruth als je graag te weten komt hoe een brandportal jouw workload kan verlichten.