De voordelen van een marketingportaal voor jouw onderneming cover

De voordelen van een marketingportaal voor jouw onderneming

Het combineren van digitale en fysieke marketing kan een uitdaging zijn. Vooral als het gaat om het beheren en bijhouden van alle verschillende assets. BAAS is een geavanceerd (gesloten) marketingportaal dat al jouw marketingmateriaal, zowel digitaal als fysiek, op één centrale plek samenbrengt. Je hebt volledige controle over je merkconsistentie en teamleden krijgen toegang tot gepersonaliseerd materiaal zonder afhankelijk te zijn van externe partijen.

Hoe werkt dit gesloten marketingportaal?

BAAS is een online portaal dat je kan gebruiken om al je marketingmateriaal centraal te beheren en/of bestellen. Je krijgt een op maat gemaakt systeem dat de consistentie van jouw merkmaterialen waarborgt. Bovendien krijgen teamleden toegang tot gepersonaliseerde materialen zonder tussenkomst van een externe partij.

Behoud merkconsistentie in je marketingportaal

Consistent zijn in je merk is een uitdaging. Vooral als meerdere afdelingen of externe partijen betrokken zijn bij het maken van nieuw marketingmateriaal. Met een marketingportaal van BAAS zorg je ervoor dat alle materialen voldoen aan de vastgestelde richtlijnen. Enkel door jou goedgekeurde templates zijn er beschikbaar, waardoor elke collega foutloos assets kan aanmaken en downloaden volgens de richtlijnen van je merk.

Heb je dringend nieuwe visitekaarten nodig voor collega X? Zonder nood aan grafische voorkennis vul je zijn of haar gegevens in op het marketingportaal en in slechts enkele klikken wordt deze bestelling geleverd op het adres dat jij kiest.

BAAS marketingportaal: preview van het productoverzicht

Tijdsbesparing en efficiëntie

Een marketingportaal maakt het bestellen van marketingmateriaal eenvoudig. Je logt in op je portaal en selecteert de benodigde marketingmaterialen, zonder heen en weer te communiceren met externe leveranciers. Dit bespaart tijd en minimaliseert het risico op communicatiefouten.

Personalisatie voor regionale marketing

Voor bedrijven met meerdere locaties of filialen is regionale marketing onmisbaar. Met een marketingportaal zoals BAAS kunnen je teams lokaal gepersonaliseerde marketingmaterialen aanmaken, zoals flyers, posters en brochures. Dit allemaal zonder grafische kennis én inbreuk te doen op je merkidentiteit.

Beheer je budgetten in je eigen marketingportaal

Het outsourcen van marketingmaterialen kan op lange termijn kostelijk worden. Met BAAS behoud je de controle over je uitgaven en budget. Het stelt je in staat om materialen in bulk te bestellen. Zo profiteer je ook nog eens van kortingen en gunstigere voorwaarden!

Meten is weten

Je online marketingportaal biedt de mogelijkheid om de bestelling en distributie van marketingmateriaal te volgen en te analyseren. Deze data kan je gebruiken om je strategieën te verfijnen en gerichter te werken aan het behalen van je marketingdoelen.

Wat zijn de mogelijkheden met BAAS voor jouw onderneming?

Mogelijkheden zijn er eindeloos. We personaliseren het BAAS marketingportaal volledig naar jouw wensen. Ontdek enkele van de functies:

  • On demand printen van datasheets, white papers en brochures met technische informatie.
  • Huren of aankopen van showroom materiaal zoals dummy toestellen en gepersonaliseerde roll-ups.
  • Promotiemateriaal zoals goodies, t-shirts, polo’s worden bij ons intern gestockeerd en verzonden.
  • Continu beschikbaar online materiaal ter ondersteuning van het salesteam zoals beeldmateriaal, logo’s, video’s en presentaties.
  • Rechtstreeks bereikbaar meertalig platform voor partners wereldwijd.

Wil je meer weten?

Ga naar de website van BAAS of connect met Jesse.