5 voorbeelden voor een geslaagd relatiegeschenk

5 voorbeelden voor een geslaagd relatiegeschenk

In het leven moet je durven vooruitkijken. Dat betekent nu al nadenken over je relatiegeschenk. Eén ding is zeker: eindejaarsdrukwerk zal dit jaar nog meer in trek zijn dan vorig jaar. Vijf voorbeelden om jouw eindejaarscampagne te laten knallen!

Champagnedoos voor dpg media

1. Champagnedozen drukken op maat

Geen kerst- of nieuwjaarsfeest zonder bubbles. Maak het jezelf dus niet te moeilijk: een fles champagne als relatiegeschenk valt altijd in de smaak. En al helemaal als de verpakking volledig is afgestemd op de huisstijl van je merk: je klant of partner ontvangt een heerlijk cadeau, en jij maakt in één teug wat reclame voor jezelf.

Gepersonaliseerde kalender als relatiegeschenk

2. Gepersonaliseerde kalender als relatiegeschenk

Een absolute klassieker. Tijdens de eindejaarsperiode blijft een gedrukte kalender of weekplanner een winner van jewelste. Zeker als je hem laat personaliseren. In dat geval pronk je 365 dagen lang met je merk aan de muur of op het bureau van je klant.

De enige vraag: hoe zorg je ervoor dat je kalender er echt uitspringt? Scroll door onze checklist met gouden tips om een doordeweekse kalender om te toveren tot een knaller van formaat.

Niet veel tijd om zelf energie te steken in het ontwerp? Dan integreren we jouw logo in één van onze eigen ontworpen kalenders: een relatiegeschenk dat weinig inspanning vraagt en toch een uiterst persoonlijke attentie voor je klanten.

Tastbare kerstkaarten

3. Tastbare kerstaarten

Je kerst- en nieuwjaarswensen overbrengen via Facebook, Instagram of een mailing is gemakkelijk, maar ook een beetje afstandelijk. Een overtuigend relatiegeschenk mag net iets meer diepgang hebben. Niets zo aangenaam als een vers van de pers gedrukte kerstkaart met een persoonlijke noot.

Of dat nog wel van deze tijd is? Precies omdat alles tegenwoordig via de digitale weg gaat, hechten mensen nog meer belang aan het tastbare. Onderzoek heeft al uitgewezen dat een gedrukte boodschap in 87% van de gevallen ook effectief gelezen wordt. Bovendien vrolijkt zo’n kaartje mee de werkplek van je klanten op. En geef toe: dit jaar kunnen we allemaal wel wat happy kerstvibes gebruiken, niet waar?

Gepersonaliseerde agenda als relatiegeschenk

4. Gepersonaliseerde agenda’s

Nieuw jaar, nieuwe start. En misschien ook wel een nieuwe beste vriend die helpt bij je dag- en weekplanning: de papieren agenda is helemaal terug. Laat je hem personaliseren, dan wordt hij helemaal onderdeel van je bedrijfsverhaal. Denk aan je logo of merknaam op de cover. Of laat alle remmen los, ga voor een stijlvol ontwerp met foliedruk en gebruik die gepersonaliseerde agenda vervolgens als relatiegeschenk. Zo sta jij elke dag van het jaar aan de zijde van je klant.

5. Relatiegeschenk inpakken met je eigen inpakpapier

Er is niets leuker dan cadeautjes krijgen. Zoek het daarom niet te ver. Verras je klanten met creatief inpakpapier of een geschenkdoos op maat. Verrassend, origineel én feestelijk. Meer hoeft het soms niet te zijn.

Meer inspiratie nodig of gaan we voor jou aan de slag? Connect met ons via hello@buroform.be