Les Emeraudes

Brochure

Brochures Les Emeraudes

Om investeerders warm te maken ontwikkelt Antonissen Development Group voor elk project een brochure waarin ook wij onze magie mogen botvieren. Het drukwerk rond ‘Les Emeraudes’ was onze eerste samenwerking en een mooi voorbeeld van de kracht van papier. De bedoeling was de lezer een extra sensatie te bezorgen als hij door de brochure bladert.

In het assortiment van Mohawk vonden we daarvoor een gekorreld papier met een hoogwaardige tactiele kwaliteit. Bovendien garandeert het papier haarscherpe foto’s, wat lang geen sinecure is bij dergelijke materialen. Daarnaast wordt de rustige sfeer van Les Emeraudes extra in de schijnwerpers gezet door sommige pagina’s te drukken op kalkpapier.

Object
Brochure

Druktechniek
Offset

Veredeling
Foliedruk

Afwerking
Garenloos brocheren
PUR binding

Papier
Cover:
– Gmund Colors Matt
Binnenwerk:
– Mohawk Matt opdikkend
– Cromatico Transparant wit

Over Gmund papier:

De cover van de brochure bestaat uit Gmund Colors Matt: een gekleurd, handgeschept papier. Gmund is een Duitse papierfabriek die intussen bijna 200 jaar oud is en nog steeds op ambachtelijke wijze papier produceert. Dat artisanale is samen met veel zin voor duurzaamheid de grootste troef. In oktober 2019 brachten we het bedrijf een bezoek en dat heeft een grote indruk op ons nagelaten.

“Gmund is een bedrijf met een verhaal dat vandaag de dag actueler is dan ooit. Door in te zetten op duurzaamheid levert het een bijdrage aan een gezondere wereld, een gegeven waar ook wij bij Buroform ontzettend veel belang aan hechten.”

– Jesse Marynen