SMA is BAAS over haar marketingmateriaal

SMA is BAAS over haar marketingmateriaal

Wij ademen digital, marketing én print. Daarom geven we in een veranderende wereld digitaal gas. Want wie vooruit kijkt, wordt BAAS op zijn speelveld.

BAAS (Buroform As A Service), ons digitale marketingplatform is de directe link tussen jouw marketingomgeving en onze drukpersen. Al je marketingmiddelen worden centraal bewaard en zijn wereldwijd toegankelijk. Voor SMA Solar Technology, wereldleider op het gebied van zonnestroomomvormers, werkten we het platform zelfs uit in drie talen zodat ook partners in de Benelux, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk met dezelfde, meest recente informatie aan de slag kunnen.

Snippets uit het BAAS platform voor SMA. SMA Marketing Services
Enkele insights in het platform.

We zijn best trots op ons product en dit project. Het rechtstreeks toegankelijke marketing- en printplatform biedt dan ook een schat aan informatie en tools. Naast bestellen en drukken, personaliseer je er ook jouw huisstijldocumenten mee. SMA ging voor een totaalplaatje van a tot z. Het resultaat is een all-in-one innovatie, zowel qua gebruiksvriendelijkheid als tijdsgebruik. Kijk jij ook graag vooruit? Dan is dit platform helemaal iets voor jou.

Marketingplatform

Van idee tot creatie. In de eigen huisstijl, drietalig en volgens de bedrijfswensen ontwikkelden we samen met SMA het BAAS platform ‘SMA Marketing Services’. Met deze online tool heb je als klant snel en eenvoudig al het gewenste marketingmateriaal bij de hand. Dit maakt het eenvoudig én consistent. Ervaar het als een functionele catalogus met alle merk-, product- en distributie-elementen: van drukwerk over digitale toepassingen tot promotieartikels.

Voor partners, klanten of het SMA-salesteam is dit de gedroomde oplossing. Het materiaal is continu te downloaden, te personaliseren in lijn met de huisstijl én te bestellen. Dit betekent een maximale productiviteit voor een minimale kost.

“Wij ademen digital, marketing én print. Daarom geven we in een veranderende wereld digitaal gas. Want wie vooruit kijkt, wordt BAAS op zijn speelveld.”

Op maat van ieders behoefte

Voor ons is dat de essentie: digitale marketing ontmoet hoogstaand drukwerk, op elk moment en volgens jouw behoefte. BAAS biedt de gebruiker een nieuwe dimensie: in slechts enkele klikken krijg je een overzicht met de beschikbare marketingtools.

Dankzij BAAS krijgen SMA-partners overal ter wereld, op elk apparaat toegang tot de ‘SMA Marketing Services’. Zo nemen ze altijd de meest recente informatie mee op klantenbezoek. Technische datasheets of premium giveaways kunnen op verschillende adressen geleverd worden. En dankzij gepersonaliseerde e-vouchers kunnen gebruikers het merendeel van de producten zelfs kosteloos bestellen.

Wat zijn de mogelijkheden met BAAS voor jouw onderneming?

Mogelijkheden zijn er eindeloos. Wij personaliseren het BAAS platform volledig naar jouw wensen. Laat je inspireren door enkele van de functies die we voor SMA implementeerden:

  • On demand printen van datasheets, white papers en brochures met technische informatie.
  • Huren of aankopen van showroom materiaal zoals dummy toestellen en (gepersonaliseerde) roll-ups.
  • Promotiemateriaal zoals goodies, t-shirts, polo’s, mondmaskers worden bij ons intern gestockeerd en verzonden.
  • Continu beschikbaar online materiaal ter ondersteuning van het salesteam zoals beeldmateriaal, logo’s, video’s en presentaties.
  • Rechtstreeks bereikbaar drietalig platform voor de SMA-partners uit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Benelux.

Wil je meer weten? Ga naar de website van BAAS of connect met Jesse.