Originele kerstwensen: zeg het met uniek eindejaarsdrukwerk

Originele kerstwensen: zeg het met uniek eindejaarsdrukwerk

Kerst en Nieuw komen eraan. Hoog tijd dus om nog eens in de meest originele kerstwensen te duiken. Want hoe creëer je nu een persoonlijke kerstkaart die opvalt, inspireert én oprecht aanvoelt? Vier tips om te verrassen met uniek eindejaarsdrukwerk.

Weet wie je kerstkaart ontvangt

Originele kerstwensen zijn voor iedereen anders. Hoe dicht sta je bij de ontvanger? Hebben jullie het afgelopen jaar intens samengewerkt? Roept die samenwerking herinneringen of verwezenlijkingen op die je nog eens wil benadrukken? Welke persoonlijkheid heeft die persoon? Het antwoord op die vragen bepaalt de toon en inhoud van je boodschap. Ga je voor een heel persoonlijke touch of houd je het liever professioneel: dat kan alleen jij aanvoelen.

Originele kerstwensen? Gebruik humor

Woordspelingen. Ze werken. Ook al klinken ze soms een beetje geforceerd, ze zorgen voor een luchtige toon in je tekst. Een vleugje humor maakt altijd meer los dan een standaard boodschap. Een bouwpartner mag je best bedanken voor een constructief jaar. Een klant uit de horeca leest graag hoe jullie teamwork het succesrecept is voor de toekomst. Want daar draait het vooral om: je toont betrokkenheid en laat zien dat je de expertise van je klant enorm waardeert. Kleine kanttekening: humor is er in verschillende gradaties. Spring er handig mee om.

Inspireer met een gepaste quote

Op Pinterest en Google vind je ze met hopen. Quotes zijn een gemakkelijke manier om je boodschap over te brengen. Op het net circuleren er honderden beroemde en minder beroemde uitspraken waarmee je originele kerstwensen kunt creëren. Belangrijk: zorg dat de quote die je kiest ook effectief aansluit bij het verhaal van je klant. Ze maakt je kerstkaart alleen maar persoonlijker.

Eindejaarsdrukwerk? Wees er op tijd bij!

Eens je weet wat je wil, rest alleen nog de effectieve uitwerking van je kerstkaart. Extra tip van het huis: zorg dat je er tijdig bij bent. De feestdagen zijn traditioneel een drukkere periode, met dus ook langere wachttijden. Geen idee wat je wil? Laat je alvast inspireren of connect met ons. Wij zorgen ervoor dat je wildste plannen werkelijkheid worden.