Klant in de kijker: Bright Square

Klant in de kijker: Bright Square

Wie krijgt het beter gezegd dan onze klanten zelf? Daarom laten we ze op deze plaats graag volmondig aan het woord. Over zichzelf en over ons drukwerk, omdat elk project teamwork is! Vandaag in de kijker: Marketing en branding agency Bright Square.

Wat kunnen geïnteresseerden verwachten van Bright Square?

“Wij zijn een allround communicatiebureau dat focust op branding en marketing. We helpen bedrijven hun verhaal op een heldere, bevattelijke en creatieve manier wereldkundig te maken. Dat doen we door zowel in te zetten op online als offline communicatie. In die optiek zijn papier en inkt van groot belang, aangezien we heel sterk geloven in de waarde van mooi kwalitatief drukwerk.”

Wat maakt dat Buroform er voor jullie uitspringt?

“De expertise, de enorme materiaalkeuze en de passie die we delen voor papier en sterk drukwerk. We vinden het belangrijk dat er wordt meegedacht door de drukker en dat we nieuwe creatieve technieken kunnen ontdekken. Voor de ontwikkeling van de zorgkaft bijvoorbeeld hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zijn we samen met Valérie Maes op zoek gegaan naar het juiste papier en de bijpassende druktechniek. Zo’n synergie zorgt ervoor dat het eindresultaat naar een hoger niveau getild wordt.”

Wat is het belang van goed drukwerk voor jullie?

“Vandaag de dag wordt er meer en meer ingespeeld op het digitale aspect. Toch blijft de impact van een vers gedrukt kaartje met een geschreven boodschap veel persoonlijker. Net daarom biedt drukwerk een grote meerwaarde voor een bedrijf. Het bepaalt mee de reputatie van je merk, hoe je overkomt naar de buitenwereld toe en is op die manier een perfect middel om connectie te maken met je doelpubliek.”

Hoe zien jullie de relatie tussen vormgever en Buroform?

“Als vormgever beschik je over de nodige technische kennis, maar je weet nooit echt alles. Daarom is het van groot belang dat je hierover kan communiceren met de drukker. Als beide partijen eensgezind aan een project kunnen werken, vallen alle puzzelstukjes in elkaar en wordt het eindresultaat alleen maar beter. Door in contact te zijn met een drukkerij als Buroform leer je ontzettend veel. Zelfs bij ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten komt er toch een oplossing, wat natuurlijk leidt tot enorme succesverhalen. Onze Zorgkaft is daar zeker en vast een heel mooi voorbeeld van.”

Bekijk meer foto’s van De zorgkaft.