Whimzees

Ecologisch diervriendelijk drukwerk

Man’s best friend verdient alleen het allerbeste

Whimzees draagt mens, dier en milieu in het hart. Het merk produceert diverse hondenproducten, van gezonde snacks tot leuke speeltjes, en doet dat op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier. Een mooi verhaal dus, dat nog mooier wordt in combinatie met gepersonaliseerd drukwerk. Want hoe presenteer je die producten nu optimaal in de winkel? Die zorg nemen wij Whimzees volledig uit handen.

Van displays tot digitale presentaties

Je vindt Whimzees in dierenwinkels overal in België. Dat betekent dat je ook Buroform daar vindt. Sinds de eerste samenwerking vertrouwt Whimzees ons de realisatie van alle promomaterialen toe. Denk aan displays met staaltjes, beursstanden of digitale presentaties. Is er een campagne nodig om een bepaald product in de schijnwerpers te plaatsen, dan gaan wij aan de slag.

Welke papierkeuze maximaliseert het effect van de boodschap? Welke druktechniek voegt iets extra’s toe aan de beleving van het product? Hoe speel je creatief in op seizoenen, thema’s en andere gebeurtenissen? We helpen Whimzees met een geïntegreerde oplossing, van advies tot creatief concept en uitwerking.

De verpakkingen en displays bestaan grotendeels uit gerecycleerde materialen.

Ecologisch drukwerk

Essentieel is dat elke promocampagne de huisstijl en identiteit van Whimzees perfect weerspiegelt. Het bedrijf hecht enorm veel belang aan het milieu. Groene energie, slim afvalbeheer, recyclage: de duurzaamheidsgedachte speelt een cruciale rol in het doen en laten van Whimzees. Die filosofie trekken wij volledig door in ecologisch drukwerk. Verpakkingen en displays maken we uit milieuvriendelijk karton, dat grotendeels bestaat uit gerecycleerde materialen. Een keuze die niet alleen de geloofwaardigheid van het merk kracht bijzet, maar ook de hele beleving errond verhoogt.

Momenteel zijn we volop bezig met de eindejaarscampagne. Hoe die eruit ziet? Dat is nog even spannend afwachten. Zodra ze er is, delen we ze heel graag met jou!

De zorg om het productassortiment optimaal te presenteren in winkels nemen wij Whimzees volledig uit handen.