Merz Pharma Benelux BV

Medisch-esthetische communicatie

Merz Pharma Benelux BV

Medisch-esthetische communicatie

Een gezonde uitstraling is alles. Wie zich mooi voelt, zit beter in zijn vel. Met die boodschap inspireert Merz Pharma mensen overal ter wereld. Het merk ontwikkelt hoogwaardige producten voor professionals in de esthetische geneeskunde. Wij ondersteunen Merz in zijn communicatie en helpen het verhaal op creatieve wijze wereldkundig te maken.

Coldfoil bedrukking in brochure

Merz is een wereldwijde referentie op het vlak van behandelingen en hulpmiddelen voor de esthetische geneeskunde, revalidatiegeneeskunde en neurologie. Het productassortiment is het resultaat van ruim 100 jaar farmaceutische en wetenschappelijke ervaring en spreekt artsen in meer dan 70 landen aan.

Mensen opnieuw aan een jeugdige en gezonde uitstraling helpen, en zo het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn vergroten. Daar is het Merz om te doen. De producten doen de tekenen van ouder worden op natuurlijke wijze vervagen. Minder lijntjes en rimpels, meer volume in het gezicht, een betere huidelasticiteit en -kwaliteit: je ziet er niet alleen beter uit, je voelt je ook beter.

Een verhaal dat levens verandert, moet op een hoogstaande manier verteld worden. Een groot deel van zowel de interne als externe communicatie belandt daarom in de schoot van onze grafische vormgevers en drukkers: brochures, magazines, webbanners, certificaten, uitnodigingen, noem maar op. Wij staan Merz met raad en daad bij en zorgen voor de uitwerking van het drukwerk volgens de specifieke huisstijlrichtlijnen.

Een verhaal dat levens verandert moet op een hoogstaande manier verteld worden, zowel intern als extern.