Lunch Garden

Creativiteit à volonté

Lunch Garden

Creativiteit à volonté

Een evenwichtig en rijk gevuld buffet in een familiale sfeer tegen een voordelige prijs. Dat is het unieke recept van Lunch Garden. Elke dag ben je welkom in één van de 75 restaurants in België. En dat 7 dagen op 7, zelfs op zondag. Die ultieme gastvrijheid gaat gepaard met een constante flow van frisse ideeën en initiatieven die het belevingsniveau telkens weer verhogen. Om daar extra kruiding aan te geven is er uiteraard inspirerend drukwerk nodig en daar zorgen wij voor in samenwerking met het designteam van Lunch Garden. Flyers, vlaggen, borden en zoveel meer, wij drukken en personaliseren ze voor elke vestiging in lijn met de algemene huisstijl, waarna we zorgen dat alles tijdig op de locatie geraakt.

Elke keuze draagt bij
aan het totaalverhaal
van de betreffende bistro.

Samen aan tafel

Lunch Garden staat niet stil. Jong, fris en divers zijn begrippen die almaar meer van toepassing zijn op de keten. Die drang om te vernieuwen uit zich in een permanente zoektocht naar inspirerende locaties voor nieuwe eetgelegenheden die net iets meer hebben dan de gekende baanrestaurants. Zo stelde Lunch Garden recent Bistro Tembo voor in het AfricaMuseum en Bistro Koetshuis in het openluchtmuseum van Bokrijk. Stuk voor stuk zijn het belevingsplekken, waar elk detail telt, van het interieur tot de menukaart. Bij de ontwikkeling van die laatste spelen wij een belangrijke rol. In nauwe samenwerking met de grafische tak van Lunch Garden voorzien wij concept en uitwerking. Elk element van de vormgeving is daarbij doordacht: van de geselecteerde papiersoorten tot de toegepaste druktechnieken, elke keuze draagt bij aan het totaalverhaal van de betreffende bistro.

Stéphane Verkerk van Lunch Garden: “Wat Buroform doet gaat veel verder dan de uitwerking van een idee. De knowhow in Mechelen is bijzonder groot en daar maken wij graag gretig gebruik van. Elk concept is het resultaat van teamwork. Beide partijen spelen constant op elkaar in tot er iets ontstaat dat de verwachtingen overtreft. De deadlines zijn ook telkens heel kort. Dergelijk serviceniveau leveren op zo’n korte termijn, daar kunnen wij alleen maar gelukkig van worden.”

Stuk voor stuk zijn het belevingsplekken, waar elk detail telt, van het interieur tot de menukaart.

De knowhow bij Buroform is bijzonder groot en daar maken wij bij Lunch Garden graag gretig gebruik van.

Dergelijk serviceniveau leveren op zo’n korte termijn, daar kunnen wij alleen maar gelukkig van worden.