Odette Lunettes

Unieke lookbooks

Odette Lunettes

Op zoek naar een bril die haar persoonlijkheid en stijl kracht kon bijzetten, nam tv-gezicht Eline De Munck zelf plaats aan de ontwerptafel. Samen met tv-producer Bob Geraets slaagde ze erin een nieuw brillenlabel te lanceren dat nauwelijks drie jaar later al heel wat navolging kent in binnen- én buitenland.

Eigenzinnig karakter

Buroform ontwikkelde twee unieke lookbooks voor Odette Lunettes, in lijn met het tijdloze en eigenzinnige karakter van het label. De witte editie kreeg de welluidende titel Voyeur, naar de gelijknamige extravagante zonnebrillenlijn. Het zwarte lookbook, Allure, toont silhouetten uit de verfijnde designlijn van het merk.

Beide lookbooks kregen een chique, matte cover met het logo van Odette Lunettes in glanzende goudfolie. Dit schitterende contrast resulteert in een bijzondere, luxueuze feel die de exclusieve doelgroep van onze klant meteen in het oog zal springen. Zo worden Voyeur en Allure letterlijk eyecatchers. De titels van de boeken, extra in de verf gezet met 3D spotvernis in het binnenwerk, dragen bij aan de subtiele, maar uiterst elegante stijl die eigen is aan het label.

Door de keuze voor dit design, deze kleuren en de exclusieve afwerkingstechnieken trok Odette Lunettes resoluut de kaart van de emotie. De lookbooks vertellen niet alleen een verhaal, ze zijn deel van het verhaal op zich. Aan de lezers om hun verbeelding de vrije loop te laten!

De lookbooks vertellen niet alleen een verhaal, ze zijn deel van het verhaal op zich

De meerwaarde van digitale folie

Het gebruik van digitale folie in een design doet het ontegensprekelijk in het oog springen en tot leven komen. Ontdek de mogelijkheden voor toepassing van folie in een inspirerend overzicht van verschillende soorten drukwerk.

Hebben we je warm gemaakt voor folie? Benieuwd wat wij kunnen doen om jouw bedrijf, merk of product in de picture te zetten met deze of andere geavanceerde druktechnieken? Stuur ons een mailtje via hello@buroform.be of bel ons op 015 288 999 voor een vrijblijvende afspraak om alle opties te bespreken. Wij denken graag met je mee!