Diamonds & Pearls

Stationery

Louise Mertens x Diamonds & Pearls

Pareltje van Louise Mertens, verder opgepoetst door Buroform

Puurheid, minimalisme en futurisme zijn drie woorden die centraal staan in het werk van Louise Mertens. Ook haar ontwerp voor PR-bureau Diamonds & Pearls Communications getuigt van een bijzondere zin voor finesse en fragiliteit. Het drukwerk volgt die lijn door twee verschillende papiersoorten subtiel tegen elkaar uit te spelen, met blinddruk als parel in de kroon.

Diamonds & Pearls Communications is een PR-bureau uit Antwerpen, gespecialiseerd in food, drinks, kunst, entertainment en reizen. Die zin voor de fijnere dingen in het leven ving Louise Mertens prachtig in de vormgeving van het logo en de huisstijl. Ze ontwierp een heel sobere en serene identiteit die de boodschap perfect overbrengt. Ons werk lag erin de naam- en visitekaartjes en enveloppen verder te finaliseren. Een ingetogen maar luxueuze look-and-feel was de vraag en daarom kozen we voor twee contrasterende papiersoorten die heel mooi harmoniëren.

Natuurlijk, sensueel en luxueus

Je glimlach is je logo, je persoonlijkheid is je naamkaartje.

Object
Groetenkaart
Envelop
Naamkaart

Druktechniek
Digitaal

Veredeling
PMS
3D blinddruk
Verlijmen

Papier
Curious skin grey
Keaykolour Sequoia

Keaykolour Sequoia en Curious Collection Skin Grey zijn erg divers.

Allebei doen ze op hun manier plezier aan vingertoppen en ogen. We hebben ze onzichtbaar aan elkaar gelijmd, waardoor elke zijde van de naam- en visitekaartjes een ander gevoel oproept. Het eerste is 100 procent gerecycleerd papier met een heel natuurlijke textuur. Het tweede staat dan weer bekend om zijn mat visueel effect en sensuele ‘touch’. Het logo werd met blinddruk transparant aangebracht aan de achterzijde en zakt zacht weg in het papier. Aan de voorkant komt het prominenter in beeld door toepassing van PMS bedrukking in levendig olijfgroen.

Keaykolour Sequoia en Curious Collection Skin Grey zijn erg divers. Allebei doen ze op hun manier plezier aan vingertoppen en ogen.