Magnum

Uitnodiging

Uitnodiging ‘Let’s Talk Pleasure’ in Magnum Mansion

Met ‘Let’s Talk Pleasure’ sloegen VIJF en SBS Belgium de handen in elkaar voor een geheimzinnige culinaire belevingsavond. En wat is een avondje topgastronomie zonder een uitnodiging om duimen en vingers bij af te likken?

‘Let’s Talk Pleasure’. Met dat credo gingen Magnum en VIJF vorig jaar aan de haal. Er vond een ‘Secret Dinner’ plaats in Brussel, gecreëerd door SBS Belgium. Locatie van dienst was Tour & Taxis, dat voor de gelegenheid werd omgedoopt tot Magnum Mansion. Bij de aanwezigen rekenden zich bekende gezichten van VIJF, social media influencers en twintig fijnproevers die een wedstrijd op Instagram als winnaars afsloten. Zij werden getrakteerd op een geheimzinnige en verrassende food experience. Op het menu: gastronomie van het hoogste soort, bijpassende muziek en de ultieme guilty pleasures van Magnum.

We kozen voor een zwarte basis die de exclusiviteit van het event benadrukt.

Object
Uitnodiging

Druktechniek
Offset

Veredeling
Foliedruk

Papier
Notturno Nero

Bijzonderheden

Bij een uniek event als dit hoort premium drukwerk en daarvoor was Buroform verantwoordelijk. We kozen voor een zwarte basis die de exclusiviteit van het event benadrukt. Aan de voorzijde werkten we met goudfolie voor een nog luxueuzer gevoel, de binnenzijde kreeg een afwerking met PMS goud. Daar was overigens nog een leuk extra detail zichtbaar. Als je de invitatie openklapte, verscheen een gouden magnum stick gepersonaliseerd met je naam. Ideetje van Magnum en SBS Belgium: ere wie ere toekomt.

Aan de voorzijde werkten we met goudfolie voor een nog luxueuzer gevoel, de binnenzijde kreeg een afwerking met PMS goud.