Around the world in 2023

Direct mailing

Around the world in 2023 and in 24 postcards

Het zal je niet verbazen dat we graag post krijgen. Geef nu toe, wat is er leuker dan zo’n verleidelijk geurende briefkaart uit je bus halen? Het nostalgisch parfum van verse inkt en tactiel papier, we love it! Om het schrijven van kaartjes weer onder de aandacht te brengen, maar ook om de – letterlijk – grenzeloze kracht van papier te benadrukken, bedachten we daarom deze campagne.

Begin dit jaar ontving een (willekeurig) deel van onze klanten een mysterieus pakketje. Een fijn uitgesneden doosje met 24 postkaarten en 24 bestemmingen, digitaal geprint op 7 verschillende papierkwaliteiten. De bedoeling: je kiest je favoriete bestemming en stuurt die terug naar Buroform, voorzien van een grappig of inspirerend woordje uitleg.

Per inzending hebben we een passende en praktische verrassing klaarliggen. Een ideale reisgezel, die zowel bij de voorbereiding als tijdens je reis nuttig is. Wat precies? Dat geven we nog niet weg!

Momenteel draait onze postbus overuren, maar het kan altijd beter. Duuuus, waar wacht je op? Schrijf ons een kaartje en laat weten wat jouw favoriete reisland is. Zodra je kaart in onze postbus landt, gidsen wij een van onze geschenken richting jou thuis!