Verpakking: laten we samen bouwen aan een groenere wereld

Verpakking: laten we samen bouwen aan een groenere wereld

De meest hoogwaardige boodschap doet goed aan het milieu. Bij elke beslissing die we maken, speelt onze groene voetprint grondig mee in onze overweging. Daarom ontwikkelden onze creatieve experts deze mooie presentatie doosjes voor naamkaarten.

Milieuvriendelijk inpakken

Alles begint bij de eerste indruk. Een mooie verpakking maakt die eerste ervaring onvergetelijk. Daarom kozen wij voor FoldKraft™ papier van Papyrus. Dit papier geeft meteen een unieke, natuurlijke look en feel. Door zijn hoge onbuigzaamheid en doorscheurweerstand is dit papier ideaal voor verpakkingen, menukaarten, wenskaarten en labels. Bovendien zorgt de egaal gladde oppervlakte aan de voorzijde voor een optimaal drukresultaat.

Impact op milieu beperken

Door de keuze van dit papier, proberen we onze voetafdruk klein te houden. FoldKraft™ is namelijk virgin Fibers (PEFC™) met tot 15% gerecycleerde vezels in de achterzijde.

Wat wil dit nu allemaal zeggen?
Virgin Fibers oftewel ‘Nieuwe Vezels’ is even milieuvriendelijk dan papier dat is gemaakt van gerecycleerde vezels. Je herkent dit papier door het PEFC of FSC label.

Heb jij jouw doos al ontvangen?
Laat het ons zien via @buroform.print of #buroform