3D Vernis: maak indruk met je opdruk

3D Vernis: maak indruk met je opdruk

Je drukwerk is vaak de eerste klop op de deur van je doelgroep. Hoe zorg je ervoor dat die deur ook effectief open gaat? Met 3D Vernis sta je al met één voet binnen. Zoals de naam zegt, leg je met deze nieuwe techniek een driedimensioneel laagje vernis op je drukwerk. Het resultaat oogt niet alleen fraai, je creëert ook een unieke ervaring voor de vingers. Want 3D Vernis schept een reliëf op het papier, wat extra aandacht garandeert van je lezer.

Geef je logo, tekst of afbeelding een glamoureus effect.

Zo subtiel als 250.000 atomen op een rij

Wist je dat het laagje vernis van 3D Varnish slechts 50 micron dik is? Dat is half zo dik als een vel krantenpapier, of de dikte van 250.000 atomen op een rij. Toch kan je de vernis duidelijk voelen met de vingertoppen.

Maak het onderscheid met klasse

3D Vernis biedt unieke kansen om je drukwerk – en dus je bedrijf of merk – boven andere communicatie te laten uitspringen. Kies bijvoorbeeld voor goud- of zilverfolie op een zwarte achtergrond, en geef zo je logo, tekst of afbeelding een glamoureus effect. En kan je je voorstellen welke bewonderende blikken je oogst wanneer je jouw visitekaartje afgeeft met 3D Varnish?

Buroform - 3D Vernis

3D Varnish door een technische bril

3D Varnish…

  • … is een post-printing coatingtechniek, waarbij een laklaag wordt toegevoegd via UV-licht
  • … vraagt een lettertype van minimaal 8 pt groot
  • … heeft een glansniveau van 99%
  • … kan enkel op papier met laminaat of lak
  • … is mogelijk voor offset en digitaal drukwerk
  • … kan tot een maximum formaat van 52×105 cm
Buroform - 3D Vernis

Een extra dimensie ter verfraaiing, maar ook ter bescherming

3D Vernis geeft letterlijk een extra dimensie aan je drukwerk. Dat biedt niet alleen esthetische voordelen, maar zorgt ook voor bescherming van het papier tegen vocht, krassen en stof. De techniek is bij uitstek geschikt voor drukwerk dat je een langere levensduur wilt geven: een boekcover, je corporate brochure, je visitekaartje, een productverpakking, de uitnodiging voor je evenement – tot zelfs je trouwkaartje toe. Want van één ding mag je zeker zijn: dankzij 3D Vernis maak je indruk met je opdruk.

Het resultaat oogt niet alleen fraai, je creëert ook een unieke ervaring voor de vingers.

Eén voorbeeld zegt meer dan duizend woorden

Kom daarom enkele fraaie voorbeelden bekijken bij ons op kantoor. Wij heten jou van harte welkom.

Maak een afspraak