Carpe Clinic

Huisstijl

Brochure en andere huisstijlelementen

Wie schoonheid als streefdoel kiest, moet er natuurlijk ook zelf goed uitzien. Onlangs klopte Carpe Clinic bij ons aan, een gespecialiseerd esthetisch centrum waar je terecht kan voor allerhande gelaats- en lichaamsbehandelingen.

De vraag: een nieuwe brochure en bijhorende huisstijlelementen zoals naamkaartjes en cadeaubonnen. We kozen voor een verfijnde luxueuze uitstraling die mooi aansluit bij de filosofie van de kliniek. Zo zijn de naamkaartjes met hotfoil bedrukt en afgewerkt met een gouden kleur op snee. In de brochure zelf is er bovendien plaats voor een naamkaartje, zodat alles perfect past bij elkaar.

Huisstijl voor Carpe Clinic
Naamkaarten met kleur op snee goud

Object
Naamkaarten
Cadeaubon
Pochette
Brochure

Druktechniek
Offset
Foliedruk

Veredeling
Kleur op snee

Papier
Naamkaarten: Pur Coton Absynthe 710 g/m2
Cadeaubon: Keaykolor Lichen 300 g/m2
Brochure cover: Keaykolor Lichen 300 g/m2
Brochure binnenwerk: Multidesign Natural 100 g/m2
Pochette: Woodstock Cipria 285 g/m2

Over papier

Pur Coton
Pur Coton is een ultra zacht papier en staat synoniem voor “geraffineerde luxe.” De vezels (katoen) geven een uitgesproken fysieke en mechanische expressie aan intense tinten en een zeer homogeen drukresultaat.

Keaykolour
Met diverse persingen, komen vormgeving en betrokkenheid bij het milieu op een indrukwekkende manier samen. De nieuwe producten zijn FSC-gecertificeerd en bestaan voor een groot deel (30 tot 100%) uit post-consumer afval (PCW).