A La Marine

Menukaarten

Culinaire verwennerij met een maritieme touch in het hart van Antwerpen Zuid

Object
Menukaarten

Ontwerp
WeWantMore

Druktechniek
Hotfoil
Quadri (digitaal)

De seizoensgebonden Frans-Belgische keuken van A La Marine verwent zowel locals als bezoekers met heerlijke lunch-, diner- en apero-opties, perfect samengesteld om je smaakpapillen te verrassen. De naam verwijst naar het credo ‘A La Marine’ dat al jaren gebruikt wordt binnen de maritieme sector om een toast uit te brengen.

Het restaurant straalt een warme en uitnodigende maritieme sfeer uit, met subtiele accenten zoals een scheepsbel en deuren met patrijspoorten. Gelegen op dezelfde site als het historische Belgica gebouw, dat onderdak biedt aan verschillende maritieme bedrijven, omarmt A La Marine deze maritieme roots.

A La Marine Menukaarten overzicht
A La Marine Menubord

Materiaal
Menukaart cover: Metapaper Dark Green 300 g/m2
Menukaart binnenvellen ‘wit’: Materica Gesso 250 g/m2
Menukaart binnenvel ‘gekleurd’: Forever green 270 g/m2
Menubord: Grijskarton omkleefd met Wicotex Brillianta BRI4186 (donkergroen)

Afwerking
Menukaart: Cover + binnenvellen gebonden met groene elasto
Menubord: Cover + vellen gebonden met gouden klem

Ontwerp
Voor de complete branding van A La Marine, inclusief drukwerk, ging het restaurant een samenwerking aan met het gerenommeerde ontwerpbureau WeWantMore. Hun creatieve visie en expertise hebben gezorgd voor een verfijnde en stijlvolle branding die perfect aansluit bij de maritieme vibe in het restaurant. Er werd gekozen voor hoogwaardige materialen en een combinatie van warme en koude kleuren die de essentie van A La Marine tot leven brengen.

A La Marine Naamkaart detail
A La Marine Menukaarten detail met groene elasto