Brabohoeve

Menukaarten

Brabohoeve

Object
Drankenbijbel

Druktechniek
Cover: Recto foliedruk (6129 (mat goud)
Binnenwerk: LE-UV offset quadri

Materiaal
Cover en schutbladen: Wild green 450 g/m2
Binnenwerk: MultiDesign® Natural Wit 170 g/m2

Afwerking
Genaaid gebrocheerd met geel garen (2567) met afgelijmde blote rug

Zag je ooit al eens een leuke karikatuur van je favoriete ober op de drankenkaart van een restaurant? Bij Brabohoeve is dat het geval. Een ludiek idee van agency UNIKAVI – Brand builders. Zij denken samen met eigenaars Christophe en Gregory al enige tijd mee na over de totaalbeleving van het restaurant. Voor het drukwerk kwamen ze bij ons aanbellen.

The holy bible - alcoholische drankenkaart voor Brabohoeve met karrikaturen van de medewerkers
The holy bible - alcoholische drankenkaart voor Brabohoeve met karrikaturen van de medewerkers

Object
Menukaart

Druktechniek
Recto hotfoil 6129 (mat goud)

Materiaal
Materica Terra Cotta 360 g/m2
Wild green 450 g/m2

Afwerking
Gebonden met groene elasto

Papierkeuze
De menu- en drankenkaarten van Brabohoeve werden met folie gedrukt op Materica Terra Cotta 360 g/m2 en Wild Green 450 g/m2. Materica Terra Cotta is een gerecycleerd papier gemaakt van 40 procent nieuwe vezels, 20% gerecycleerde vezels, 15% katoenvezels en 25% zuivere milieuvriendelijke ECF-vezels, FSC-gecertificeerd. De katoenvezels zorgen voor een ruw oppervlak en pure cellulosevezels voegen volume en sterkte toe, waardoor het papier ook tegen een stootje kan wat in een horecazaak zeker van pas komt.

Wild Green is een ongestreken, houtvrij gekleurd karton met een zeer zacht oppervlak. Deze kartonsoort is beschikbaar in vijf mooie natuurtinten en vier gramgewichten. Doordat Wild voor 35% bestaat uit katoenvezels, heeft dit karton een erg hoge opdikking en krijgt het een zacht oppervlak.

Horecadrukwerk voor Brabohoeve
Horecadrukwerk voor Brabohoeve