Talalay Global

Catalogus

Catalogus Talalay Global

In 1975 startte Talalay Global als een klein bedrijf, opgericht door twee vrienden die vol passie latexproducten creëerden. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste producent van Talalay latex ter wereld. Nadat ze zich aansloten bij Love Home Fabrics kregen ze ook de kans om samen te werken met topmerken in de beddenindustrie. Hun ambitie reikt nu verder, met de intentie om ook de designwereld te betoveren met de voordelen van latex in meubilair.

Talalay Global is ervan overtuigd dat ze de beste latex ter wereld produceren, en het werd hoog tijd dat ze dat zelfvertrouwen ook uitstralen in hun communicatie. De rebranding lieten ze tot in de puntjes verzorgen door SKINN (Branding Agency).

Dankzij Skinn zetten ze een nieuwe standaard in de industrie door 3D-beelden te laten maken van hun productieproces. Deze innovatieve stap benadrukt hun voortrekkersrol en vormt grote trots binnen het bedrijf. Om de unieke 3D-beelden de ruimte te geven die ze verdienen, werden deze op dubbele pagina’s voorzien en met Otabind® ingebonden. Zo blijft het volledige beeld behouden en gaat er niets verloren in de vouw van de catalogus.

Object
Catalogus

Druktechniek
LE UV Offset (Binnenwerk)
Hotfoil 701 (glanzend wit)
Hotfoil 6420 (zilver)
Embossing op alle witte balkjes

Bindwijze
Otabind

Papier
Cover: Olin Origins Lava Stone 320g/m2
Binnenwerk: Magno Volume wit 150g/m2

“De expertise van Kelly was een grote meerwaarde om de catalogus van Talalay Global een exclusieve, high-end uitstraling te geven, volledig binnen het vooropgestelde budget.” – Lisa Temmerman