Gustave

Menukaart

Welkom bij gustave: een culinaire reis in warme huiselijke sfeer

Stap je binnen bij gustave, dan waan je jezelf in een reis vol culinaire verwennerij. Dit historisch herenhuis, oorspronkelijk van Gustave Deschrynmaekers en gebouwd in 1852, werd omgetoverd tot een trendy taparesto en bar. Hier kan je genieten van heerlijke tapas met Spaanse en Italiaanse invloeden, authentieke Vlaamse gerechten, en ontspannen in de gezellige lounge.

Object
Menukaart

Bedrukking
Foliedruk 6735 (koper)

Materiaal
Senator 74000

Bindwijze
elastoband (125113)

Ontwerp
Identiq

Menukaarten

Het zit ‘m in de details. Daarom heeft gustave beroep gedaan op grafisch ontwerpbureau Identiq om het ontwerp van de menukaarten te verzorgen. De kaft van de menukaarten werd omkleefd met een warme linnen stof met het logo van gustave gedrukt in brons. De binnenvellen worden op hun plaats gehouden met een elastiek in dezelfde kleur als de foliedruk. Dit subtiele detail zorgt voor een verfijnde afwerking en een gevoel van samenhang.

Bij gustave draait alles om de totaalervaring. Als je de menukaarten gezien hebt, merk je meteen hoe ze naadloos opgaan in de huiselijke sfeer van het restaurant. We hebben ervoor gezorgd dat alle elementen, van het materiaal tot de kleuren en afwerking, perfect samensmelten met de sfeer die gustave wil creëren.