Manhattn’s

Menukaarten

8 mei wenkt: laat snel je nieuwe menukaarten drukken

Design door We Want More Studio

Werk je in de horeca? Dan was er onlangs een stevige opsteker: op 8 mei mogen de terrassen weer open! Topnieuws natuurlijk, dat in één adem van alles met zich meebrengt. Het ontwikkelen van nieuwe menukaarten en misschien zelfs andere signalisatie bijvoorbeeld. Niet toevallig twee van onze huisspecialiteiten! 😉

Veel tijd is er niet, dat beseffen ook wij. Maar geen nood: soms kunnen haast en spoed wél goed zijn. Stuur ons je logo en je menu, en wij zorgen in no-time voor een gloednieuwe gepersonaliseerde menukaart. Laat je inspireren door Manhattn’s Burgers.

In onze winkel kan je snel en eenvoudig coronaproof materiaal en drukwerk bestellen. Want waarschijnlijk heb je meer nodig dan enkel een menukaart: aangepaste signalisatie, mondmaskers in je huisstijl, plexiglas of balieschermen, placemats met kleurplaten, noem maar op. Alles kan, en wij hebben er het perfecte recept voor!

Toch nog vragen? Connect met Kris via kris@buroform.be dan kijken we samen welke oplossing het best werkt voor jouw concept!

Object
Menukaart

Druktechniek
Offset

Veredeling
Glanzend laminaat

Papier
Sulfaatkarton

Manhattn’s Taxi-gele menukaarten

Over papier

Sulfaatkarton is hoogwaardig grafisch karton op basis van chemische, houtvrije pulp. Het is taai en scheurvast en dus zeer goed verwerkbaar. Daarnaast heeft sulfaatkarton de hoogste witheid onder de kartonsoorten en is het bijzonder goed bedrukbaar dankzij de strijklaag die één- of tweezijdig kan zijn. Een ideaal papier waarbij het eindproduct veelvuldig gebruikt zal worden.