Obumex

Lookbook

Lookbook: Obumex

Object
Lookbook

Druktechniek
Offset

Papier
Cover: Arctic Paper Volume high white 300 gr
Binnenwerk: Arctic Paper Volume high white 150 gr

Bijzonderheden
Zwitserse binding met zwart garen
Kleur op snee: zwart

Sissi Lauwers Studio

Sissi Lauwers Studio is een gevestigde waarde in de Gentse designwereld. De grafisch ontwerpster en haar team staan bekend om hun kenmerkende, moderne stijl. In deze high-end furniture catalogus voor Obumex komt die volledig tot zijn recht. De Zwitserse binding combineert een stevige basis met een geraffineerde uitstraling.

Lookbook Obumex

Op het vlak van interieurinrichting en maatwerk is Obumex een van de meest vooraanstaande merken van ons land. In elk ontwerp ontdek je dezelfde aandacht voor schoonheid, vakmanschap en kwaliteit. Dat komt ook tot uiting in dit high-end lookbook, ontworpen door grafisch designer Sissi Lauwers. De witte hoofdtoon ademt het ambachtelijk minimalisme van Obumex, dat verder benadrukt wordt door de keuze voor een Zwitserse binding met zwarte garen. Ze voorziet het boek niet enkel van een stevige basis, maar zorgt mee voor de geraffineerde uitstraling die zo kenmerkend is voor het merk.

Obumex achter de schermen in de drukkerij

“Ik heb genoten van de samenwerking met Buroform. Er wordt mooi, kwalitatief werk geleverd. Bij dit boek wilden we vooral een discrete luxueuze uitstraling verkrijgen. Vooral dankzij de Zwitserse binding en de kleur op snee is dat prachtig gelukt.”

Sissi Lauwers

Obumex achter de schermen in de drukkerij
Obumex lookbook
Obumex lookbook
Lookbook drukken voor Obumex