Designcards: dé plek voor al je gelegenheids drukwerk!

Gelegenheidsdrukwerk
by Designcards

We stellen je graag ons online bestelplatform voor gelegenheidsdrukwerk voor: designcards.be. Hierop kan jij je geboorte-, trouw-, communie- of zelfs kerstkaarten helemaal zelf ontwerpen, waardoor je het nóg sneller in huis hebt. Dit allemaal met dezelfde vertrouwde kwaliteit van de Buroform drukkerij.

Gelegenheidsdrukwerk,
wat is er mogelijk?

Over Designcards

De missie van Buroform – waar Designcards deel van uitmaakt – verklapt het al: modern en hoogwaardig drukwerk toegankelijk maken, dat is wat telt voor ons. Designcards vloeide verder uit dit idee en specialiseerde zich in het maken van gelegenheidsdrukwerk. Met kaarten van Designcards worden emoties vertaald aan de hand van sterke ontwerpen en ambachtelijke druktechnieken, zoals letterpress (indruk) en foliedruk.

Met Designcards willen we vooral mensen inspireren met knappe designs en sterk drukwerk om hun mooiste momenten met een ‘Designcard’ te kunnen vieren.

Gelegenheidsdrukwerk online

We willen de drempel verlagen om hoogwaardig gelegenheidsdrukwerk te bestellen. Vandaag gaat alles digitaal, maar als het aankomt op hoogwaardig drukwerk, dan is het moeilijk om online je weg te vinden. Daarnaast vraagt het ook heel wat energie om een ontwerp te laten maken door een grafisch ontwerper of een offerte aan te vragen als je de mogelijkheden nog niet kent. Op deze tekorten moet ons nieuw platform een duidelijk antwoord bieden.

Zo kan je via de website van Designcards een stalenpakket bestellen. In dit pakket maak je kennis met de verschillende stijlen, afwerkingen en papieren. Op het online bestelplatform kan je daarna het ontwerp kiezen dat bij jouw stijl past. Creëer je liever zelf? Ook dat kan online. Met de online editor is het heel eenvoudig om bestaande ontwerpen aan te passen of om gewoon vanuit een blanco kaartje te vertrekken.

In het bestelproces kan je zelf de prijs berekenen en samenstellingen maken (bijvoorbeeld: envelop + kaart + sticker) voor jouw gelegenheidsdrukwerk. Na je bestelling staan onze experts klaar om elk ontwerp extra zorgvuldig te controleren. Meteen na de goedkeuring kan jouw ontwerp in druk.

Voor wie is Designcards bedoeld?

Designcards is bedoeld voor particulieren, voor mensen die geïnspireerd willen worden of die op zoek zijn naar unieke kant-en-klare designs die perfect aansluiten bij het moment. Daarnaast is het ook bedoeld voor mensen die graag meteen geïnformeerd willen zijn (prijzen, mogelijkheden, werkwijzen, …) en zelf aan de slag willen gaan.

Ben je zelf op zoek naar gelegenheidsdrukwerk? Of ben je gewoon benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op Designcards.be.

→ Ga naar designcards

“We onderscheiden ons. Geen dertien-in-een-dozijn, maar wel creatieve en inspirerende ontwerpen. We gaan voor échte ambachtelijke technieken. Kwaliteit staat voorop, zowel in de productie als in onze klantendienst. Het drukwerk wordt met liefde gemaakt en dat voel je van zodra je het in handen hebt.”

– Lisa De Kegel, Brand Manager bij Designcards

We denken graag
met je mee!

Ben je zelf op zoek naar gelegenheidsdrukwerk? Of ben je gewoon benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op Designcards.be.