Unieke geschenkdoosjes

Gepersonaliseerd drukwerk

Unieke geschenkdoosjes

Als je onze nieuwsbrief leest, is het je wellicht al opgevallen: regelmatig geven we iets weg, zoals onlangs deze heerlijke Italiaanse olijfolie van Nipafila. Een cadeautje om duimen en vingers bij af te likken, en niet alleen vanwege de inhoud. Elk geschenkdoosje zag er namelijk helemaal anders uit: je kon het volledig naar eigen smaak personaliseren, om jezelf of iemand uit je omgeving een uniek cadeau te geven.

Wat met de olijfolieverpakking kon, kan natuurlijk met alle drukwerk. Steeds meer mensen verwachten een persoonlijke aanpak. Dankzij onze digitale drukpers kan je daar op elk moment aan tegemoet komen. Deze technologie maakt het immers mogelijk om unieke exemplaren te drukken binnen eenzelfde oplage.

De naam of verjaardag van je klant op een kalender of agenda? Per product een compleet ander ontwerp? Verschillende quotes op dezelfde soort verpakkingen? Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

Ben je nog op zoek naar een relatiegeschenk met impact? Klik door, verras jezelf én je contacten!

Object
Geschenkverpakking

Druktechniek
Digitaal

Veredeling
Blinddruk

Papier
Gmund Heidi 300g

De naam of verjaardag van je klant op een kalender of agenda? Per product een compleet ander ontwerp? Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

Ben je nog op zoek naar een relatiegeschenk met impact? Klik door, verras jezelf én je contacten!