Een digitaal brandportal voor Van Mossel Automotive Group cover

Een digitaal brandportal voor Van Mossel Automotive Group

Voor bedrijven die streven naar consistente merkcommunicatie en efficiëntie in hun marketingprocessen, is een brandportal zoals BAAS een oplossing. Onlangs hebben we dit met succes geïntroduceerd bij Van Mossel Automotive Group.

Voor een bedrijf als Van Mossel, met vestigingen in verschillende landen en een uitgebreid scala aan automerken in hun portfolio, kan het beheren van marketingmaterialen en huisstijldocumenten een uitdaging zijn. Hun eigen brandportal komt als geroepen als innovatieve oplossing die de communicatie vereenvoudigt en uniformiteit garandeert.

Merkconsistentie

Met meer dan 6.000 werknemers en vestigingen verspreid over België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Luxemburg en Nederland, vertegenwoordigt Van Mossel 25 vooraanstaande automerken. Het behouden van merkconsistentie in hun communicatie was een uitdaging, vooral gezien de diversiteit aan locaties en het aantal medewerkers dat bij deze communicatie betrokken is.

Brandportal: BAAS (Buroform As A Service)

Om deze uitdaging aan te gaan, implementeerde Van Mossel het digitale brandportal BAAS, ontwikkeld door Buroform. BAAS fungeert als een centraal platform voor het beheren en delen van marketingmaterialen en huisstijldocumenten. Het verbindt naadloos de marketingomgeving van Van Mossel met onze drukpersen, waardoor marketingmaterialen snel en efficiënt kunnen worden geproduceerd.

De voordelen van BAAS

Centraal beheer: Alle marketingmiddelen en huisstijldocumenten worden op één plek centraal beheerd, wat resulteert in één bron van waarheid voor het hele bedrijf.

Wereldwijde toegankelijkheid: Ongeacht de locatie kunnen alle vestigingen wereldwijd toegang krijgen tot dezelfde bronnen en materialen.

Merkconsistentie: BAAS zorgt ervoor dat alle communicatie consistent is met de huisstijlrichtlijnen van Van Mossel, wat professionele uitstraling waarborgt.

Versiebeheer: Gebruikers hebben altijd toegang tot de meest recente ontwerpen en materialen, dankzij het ingebouwde versiebeheer.

Aanpasbaarheid: Terwijl gebruikers binnen de huisstijlrichtlijnen blijven, kunnen ze marketingmateriaal zoals naamkaarten, briefhoofden, enveloppen, presentatiemappen eenvoudig aanpassen aan hun specifieke wensen.

Ons digitale brandportal BAAS (Buroform As A Service) is de directe link tussen jouw marketingomgeving en onze drukpersen. Al je marketingmiddelen worden centraal beheerd en zijn wereldwijd toegankelijk.

Benieuwd hoe BAAS uw bedrijf kan helpen om merkconsistentie te bereiken en efficiënter te communiceren? Wij bieden graag een gratis demo van ons platform aan. Neem contact op met Jesse om de mogelijkheden te bespreken.