Een brandportal voor Lunch Garden cover

Een brandportal voor Lunch Garden

Grote spelers zoals restaurantketen Lunch Garden beschikken vaak over meerdere vestigingen. Stuk voor stuk moeten die communiceren volgens de huisstijlrichtlijnen. Een uitdaging, maar niets wat BAAS niet geregeld krijgt: via ons brandportal kan elk filiaal in België makkelijk promomateriaal personaliseren en bestellen, in lijn met de overkoepelende merkidentiteit.

Eén gecentraliseerde marketingomgeving

Via BAAS verzamelt Lunch Garden alle marketingmaterialen op één online plek. Van flyers en affiches over stickers en vouchers tot zelfs grote banners: elke vestiging kan op het platform terecht voor de vereiste producten. Dan hebben we het over zowel digitale assets als fysieke materialen.

Gepersonaliseerde branded templates

BAAS betekent efficiëntie, flexibiliteit en gebruiksgemak. Het platform maakt gebruik van huisstijltemplates waar alle vestigingen mee aan de slag kunnen. Zo personaliseert elk Lunch Garden-filiaal zijn vouchers met unieke codes en vervaldatums. Minder werk én tijdswinst voor de marketingafdeling.

Unieke login voor elk filiaal

Alle filialen beschikken over een eigen login om merkmaterialen te personaliseren, downloaden en bestellen. Wij krijgen de aanvragen binnen, zetten de drukpersen in gang en leveren alles tijdig op de afgesproken locatie.

Merkmaterialen altijd op voorraad

Lunch Garden gebruikt BAAS niet enkel voor print-on-demand, maar ook voor voorraadbeheer. Ons magazijn stockeert een resem printproducten. Iets nodig? Wij leveren het gewenste materiaal op het gewenste moment.

Van levering tot plaatsing

Buroform levert en monteert promotiemateriaal in alle 62 restaurants in België. Start Lunch Garden een nieuwe campagne? Op één dag tijd voorzien we elke locatie van het nodige. Efficiëntie, consistentie en merkversterking ineen.

Jouw eigen brandportal op maat?

Wat BAAS doet voor Lunch Garden, kan het ook voor jou. Wil jij al je marketingmateriaal op één centrale plaats beheren? Dan ontwikkelen we een brandportal op maat, dat perfect aansluit bij wat jouw merk en filialen nodig hebben.

Ontdek hoe wij jouw merkervaring kunnen vereenvoudigen en versterken tijdens de ontbijtsessie op 29 februari 2024. Meer info en inschrijven kan via: cafecliche.be/ontbijtsessies