Persoonlijk contact versus corona. 6 relatiegeschenken die warmte brengen tijdens eindejaar.

Persoonlijk contact versus corona. 6 relatiegeschenken die warmte brengen tijdens eindejaar.

Eindejaar nadert en dus ben ook jij wellicht op zoek naar het ultieme relatiegeschenk. Zeker nu alles via videocall gaat, wil je nog eens extra investeren in je contacten. Met welk relatiegeschenk overtuig jij je klanten, zodat ze langer dichtbij blijven? Wij zetten 6 originele en inspirerende cadeaus op een rijtje!

Een uiterst persoonlijk relatiegeschenk dankzij onze digitale drukpers.

1. Verbaas met gepersonaliseerd digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk it is! Onze digitale drukpers biedt je eindeloos veel mogelijkheden om je klanten persoonlijk aan te spreken. Je voor- of achternaam, een foto of de schoenmaat van je klanten in je ontwerp: je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Bovendien is de kwaliteit minstens evenwaardig aan die van offset drukken.

Ook niet onaardig: fluorescerende inkten die ervoor zorgen dat je relatiegeschenk nog meer in het oog springt. Je drukwerk gaat zelfs oplichten als je er met een uv-lampje over schijnt.

Getriggerd? Ontdek alle mogelijkheden van onze digitale drukpers HP Indigo 7900.

2. Genegenheid in een geschenkverpakking

We kijken met z’n allen uit naar 2021, in de hoop dat het dan allemaal beter wordt. Laat je klanten zien dat je om ze geeft met een mondmasker en handgel in de huisstijl van je merk. Wij hebben een cadeaubox ontwikkeld die je volledig kunt personaliseren tot een frivool relatiegeschenk: je brengt (letterlijk) wat kleur in het nieuwe jaar én je boost je eigen verhaal.

3. Champagnedoos op maat

Schol! Een fles champagne als relatiegeschenk is altijd sfeervol en bijzonder. En al helemaal als de verpakking volledig is afgestemd op de huisstijl van je merk.

4. Kalender als relatiegeschenk: een cliché?

Integendeel! Tijdens eindejaar blijft een kalender of weekplanner met voorsprong het populairste relatiegeschenk. Het idee op zich is dan misschien cliché, je ontwerp hoeft dat helemaal niet te zijn. Scrol door onze checklist met gouden tips voor een originele, verfrissende kalender die permanent de desk van je klant siert.

Denk er trouwens aan dat een gepersonaliseerde kalender ook een vorm van branding is: een makkelijke manier om alle aandacht naar je toe te trekken én die aandacht 365 dagen lang vast te houden. Bovendien toont zo’n relatiegeschenk je tomeloze ambitie: je bent zelf helemaal klaar voor een frisse start vol opportuniteiten en dromen.

Niet veel tijd om zelf aan de slag te gaan? Dan integreren we jouw logo eenvoudig in één van onze eigen ontworpen kalenders. Een relatiegeschenk dat weinig inspanning vraagt en toch een uiterst persoonlijke attentie is voor je klanten.

5. Tastbare kerstkaarten

Facebook, Instagram en mailings zijn immens populair. Maar niet om een kerstwens uit te brengen: te koud, te gemakkelijk, te goedkoop. Een echt relatiegeschenk mag net dat tikkeltje meer diepte hebben. Niets zo leuk als een vers van de pers gedrukte kerstkaart met een persoonlijke noot. Niet alleen omdat mensen in deze digitale tijden nog meer belang hechten aan het tastbare. Onderzoek wijst uit dat de boodschap in 87% van de gevallen ook effectief gelezen wordt: je boodschap komt dus letterlijk én figuurlijk aan. Bovendien vrolijkt zo’n kaartje mee de werkplek van je klanten op. En geef toe: kunnen we tegenwoordig niet allemaal wat happy kerstvibes gebruiken?

6. Trek je huisstijl door in je relatiegeschenk

Een kerstkaart is natuurlijk tijdelijk en als de champagne geknald heeft, verdwijnt die doos misschien wel in de vuilnisbak. Wil je de aandacht langer vasthouden, dan is ook een notebook een ideaal relatiegeschenk. Iedereen wordt blij van een vers schrift om in te krabbelen. Mag het wat meer zijn met de feestdagen? Laat ons een stijlvolle presentatiedoos ontwerpen met alle items in de huisstijl van jouw bedrijf.

Klaar voor het echte werk? Plan een vergadering via Teams, dan drinken we samen een kruidige appelthee om in kerststemming te komen en vertellen we je alles wat je wil weten.

Connect met ons via Valérie, David & Jesse.