Vlassak Verhulst

Vastgoedcase

Vlassak Verhulst lanceert ‘Laurel’

12 luxe apartementen in Terhulpen

Luxe villabouwer Vlassak Verhulst lanceerde recent hun nieuwbouwproject ‘Laurel’. De 12 exclusieve luxe appartementen in de gemeente Terhulpen zijn het resultaat van een samenwerking met architect Marc Corbiau.

Object
Hardcover boek, presentatiemap en visitekaarten

Druktechniek
LE-UV Offset (PMS 5535U)

Papier
Cover: Constellation Jade Riccio 115g/m2

Over Papier
Fedrigoni Constellation Jade Riccio is een FSC-gecertificeerd, houtvrij papier met een bijzondere parelmoer afwerking. Het papier is aan één zijde off-machine gegaufreerd, wat betekent er na de productie een speciale textuur is toegevoegd. Er zijn verschillende texturen beschikbaar, elk met een prachtige italiaanse naam. Voor deze opdracht hebben we gekozenvoor de ‘Riccio’ textuur.

Vormgeving: Bureau Blanc Gelegen in het hart van een Natura 2000-gebied, belichaamt ‘Laurel’ de harmonie tussen architectuur en natuur. De essentie van dit project wordt gevat in een prachtig hardcover boek, waarvan de cover werd bedrukt met PMS 5535U (bosgroen). De groene kleur en de wilde textuur van het papier symboliseren het weelderige groen van Terhulpen, terwijl het gebruik van Arena Smooth papier in het binnenwerk zorgt voor haarscherpe beelden.

Uitdaging Hoe kunnen we het boek en de vastgoedplannen elegant bundelen? Het antwoord hierop is de bijpassende presentatiedoos of presentatiemap. De map werd gemaakt uit stevig grijsbordkarton en omkleefd met hetzelfde papier als de cover van het boek. De map werd voorzien van een onzichtbare magneetsluiting die onder het papier werd weggewerkt.

Voordeel LE-UV inktuitharding Dankzij de LE-UV droging konden we het gekozen materiaal puur bedrukken zonder eerst een extra coating aan te brengen, wat ten koste zou gaan van de textuur en de uitstraling.

Constellation Jade Riccio detail
Vlassak Verhulst Sales Case Laurel Klant op bezoek - goed voor druk Jesse Marynen
Fedrigoni Constellation Jade Riccio
Naamkaartje Laurel
Detail salescase Laurel